Mos Nicolae se apropie cu pasi mici…mici

Primul Mos pe care il asteapta fetele mele este Nicolae. Este un mosulet micut, asa stie Ante…Care intra pe gaura cheii si lasa dulciurele pentru copilasii cuminti sau o nuielusa pentru cei obraznici.

Copiii il asteapta cu ghetutele lustruite pe Mos Nicolae!

Desi el vine doar cu dulciuri, in ghetutele lustruite frumos mai lasa si o carticica sau o jucarioara mititica. Asa este la noi!

El nu are atat de multi bani ca mosul cel mare…iar fetele stiu acest lucru!

Anul acesta el ii va aduce Antenoliei ceasul mult dorit! Nu mai am rabdare sa mai astept pana la Craciun…Si-l doreste de cand a vazut in catalogul de la Noriel un smart watch. Atunci i l-am aratat pe cel de la Kid GPS si a inceput sa isi stranga bani pentru un ceas care stie atat de multe!

Mos

Abia astept sa il gaseasca si sa ii vad reactia! Acesta este motivul pentru care nu am mai avut rabdare sa il pun sub brad. Ceasul este extrem de interesant!

20161127_155905

Are buton de SOS, are posibilitatea de a auzi ceea ce se vorbeste in jurul copilului, fara ca cineva sa isi dea seama. Poate suna catre 10 numere de telefon pe care le salvezi pe cartela si poate fi sunat de catre aceste numere. Si ce m-a bucurat pe mine cel mai mult, ceasul are GPS si astfel stau linistita, avand incredere in ea sa mearga singura la scoala.

Dupa ce vine mosul, va voi arata intr-o postare ce stie ceasul sa faca!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.