Fii deștept – învață să câștigi cu Piața de Ponturi

ponturi

Majoritatea celor pe care îi cunosc au jucat cel puțin o dată la pariuri. Dar…pariorii pierd banii, bineînțeles, iar casele de pariuri fac câștiguri mari pe spatele lor.

Casele de pariuri vor să fiți prieteni…îți dau bonusuri, oferte…dar, ce vor de la tine?

Nimic altceva: BANII TĂI!

De câte ori nu ai intrat pe un banner care îți recomandă să îți faci cont la o anumită casă de pariuri, primind asigurarea ca vei încasa un mega, extra bonus de bun venit? De fiecare dată când accesezi un site care se află într-o relație contractuală de afiliere cu casa de pariuri respectivă. Îmi vei spune că nu este nimic rău în acest lucru, iar eu îți voi da dreptate…fiecare caută să câștige bani, pe căi cât mai ușoare. Însă trebuie să știi că afiliatul va încasa un comision cuprins între 20 și 30 % din pierderile pariorului. Interesul său este să pierzi cât mai mult, iar el să câștige cât mai mult.

Piața de ponturi este unicul proiect neafiliat al caselor de pariuri din România!

Acum puteți paria în voie, vă dau un mare pont: a apărut Piațadeponturi.ro, singurul site din România cu predicții sportive neafiliat al caselor de pariuri. Ponturi Pariuri vine să vă susțină, dragi pariori. Faptul că nu aparțin nici unei afilieri este doar pentru că ei vor ca voi să câștigați și nu să pierdeți!

De ce să apelezi la Piațadeponturi.ro?

Pentru că ai parte numai de beneficii!!!

 • Analize amănunțite

 • Recomandări pariere

 • Garanția câștigului

V-ați dat deja seama cât este de diferit acest proiect față de restul proiectelor din online, nu? În special, prin natura lui de a nu fi afiliat cu nici o casă de pariuri. Se deosebește prin profesionalism, dar și o strategie proprie de pariere.

Modalitatea de funcționare este simplă: îți faci un abonament lunar, care este cât valoarea unei pizza, pentru 30 de zile de acces la conținutul articolelor de aici. Vei putea explora cele 4 mari secțiuni care îți pot aduce profit:

 • BILETUL ZILEI – unde vei găsi recomandările echipei, împreună cu un staking plan cu mize procentuale
 • PROVOCĂRI – provocări lunare bazate pe sisteme de pariere foarte profitabile
 • TIPS & FACTS – articole de analiză amplă a tuturor meciurilor din competițiile de top ale Europei, plus multe alte evenimente din alte sporturi, însoțite de ponturi de pariere și staking plan
 • FREE TIPS – secțiunea unde sunt articole gratuite

Dacă v-ați săturat de amatorii care cer bani pentru a furniza rezultate 100 % „SIGURE” ale unor meciuri aranjate, trebuie să știți că Piațadeponturi.ro nu îți va da cu exactitate scorul la pauză și la finalul unui meci…pentru că nu îl știe. Însă ei știu să calculeze valoarea unei cote profitabile și dețin sistemele necesare pentru a câștiga la pariuri pe termen lung și în mod constant!

 Transformă fiecare zi într-una extrem de profitabilă, bucurându-te de ponturile câștigătoare oferite de Piațadeponturi.ro. Tu ce vrei? Să câștigi sau să pierzi?

dance football soccer lfc liverpool

32 de comentarii


  1. Eu as juca daca as avea noroc, dar…din 10 lozuri unul necastigator, eu pe ala il trag 😀 …iti dai seama??

   Răspunde

 1. Mi-as dori si eu sa acstig, dar nu sunt o mare norocoasa nici daca invat cele mai bune ponturi :))) asa ca, la munca 😀

  Răspunde

 2. am jucat la pariuri de mi-a venit rau. si mereu am cam pierdut in ultimul minut… dar sa stii ca o sa ma uit si-o sa analizez ce si cum la piata de ponturi. daca mi se pare ok, pun si eu un bilet!

  Răspunde

 3. Intr-un final tot la casele de pariuri ajungi dar este important sa faci o alegere buna si sa pariezi inteligent. Suna interesant aceasta metoda de castig si ma bate gandul si pe mie sa incerc

  Răspunde

 4. Eu nu sunt de acord cu pariurile de orice fel. Site-ul este interesant pentru patimasi, dar pentru mine domeniul acesta nu prezinta interes.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.