Pasiune pentru plante si natura, ajutor pentru raceli

Natura a fost si ramane sursa ce ne daruieste neconditionat virtutile sale terapeutice.

20161121_194111

Da…este exact acea perioada cand racelile se tin lant. Nu scapi bine de o raceala, ca incepi iar sa tusesti. Sau nasul curge din nou. Ne este noua, adultilor, destul de greu in perioada asta, dar mai ales copiilor.

Desi fiica mea cea mare s-a tinut bine de cand a inceput sezonul gripelor si a virusilor, cea mica a fost atacata din toate partile. Merge la camin o saptamana, apoi doua sta acasa. Chiar acum, avem o saptamana si jumatate de cand suntem acasa. Inca ne curge nasul…si inca tuseste. Dar am gasit aliatul perfect!

Faunus Plant, de la natura cu traditie

Faunus Plant mi-a sarit in ajutor cu siropuri realizate din plante cu principii active ridicate, imbogatite cu uleiuri esentiale pentru o eficienta marita.

Folosim Siropul de Patlagina pe care l-am gasit in gama Siropuri la Faunus Plant. Este un expectorant foarte bun, care usureaza simptomele racelii. Se stie ca extractul de Patlagina este excelent pentru tusea eruptiva. Patlagina este unul dintre cele mai folosite remedii in bolile respiratorii. Siropul de patlagina este un bun antitusiv, expectorant, are si proprietati antibiotice usoare.

Alaturi de acest sirop, am primit de la Faunus Plant Siropul de Pin, Siropul Respiratorus si Sirop de Catina, vitaminizant, excelent pentru imunitate.

Natura

Fiicea mea ce mare a avut intotdeauna probleme cu buzele crapate si uscate. De cand am primit coletul de la Faunus Plant, balsamul de propolis a ajutat-o, ii protejeaza, hidrateaza si catifeleaza buzele. Si nu…nu am primit doar un balsam, ci 3: balsamul de lavanda, care miroase extraordinar, la fel si cel de portocale.

20161128_074921

Balsamurile de buze sunt pe baza de ulei de masline, imbogatite cu uleiuri esentiale, extracte de Galbenele si vitamina E.

Pentru ca mamei mele a inceput sa ii cam faca figuri articulatiile, m-am gandit ca Reumaticus ii va face bine, avand in compozitie Untul-pamantului, Tataneasa, ulei de floarea soarelui, ceara de albine, rasina de brad, ulei esential de menta si vitamina E. Este un bun antiinflamator, antireumatic si antiartric. Sper ca mama sa se simta bine de acum inainte folosind acest unguent si sa poata face mai multa miscare cu nepoatele sale.

20161123_145320

Pentru proprietatile sale deosebite de cicatrizant, regenerator al pielii si antimicrobian, am decis sa incerc unguentul cu Galbenele si Propolis. Toate unguentele sunt remedii naturiste destinate aplicarilor externe, imbogatite cu ceara de albine, rasina de brad si uleiuri esentiale.

20161128_074940

Daca apreciati calitatea produselor naturale, daca pretuiti valoarea fiecarei radacini de plante, mugure sau floare, atunci cu Faunus plant veti avea parte de o experienta minunata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.