Ho!Ho!Ho! Moșu’ Farmec a sosit cu un sac mareeee!

– Mami…mami…ai uitat scrisoarea. Mi-ai promis că o pui la poștă, să ajungă la timp la Moșu’ la Polul Nord!

– Da, mami…uitam de ea, sunt în întârziere…Te pupă mami, am fugit…te iubesc! Să fii cumințel, mă întorc cât ai zice pește. 

I-am dat un pupic Antenoliei și am fugit să o iau pe Sofi de la cămin. O lăsam singură o oră până mă întorceam cu surioara ei. Ea a vrut…pot mami să stau acasă singură, sunt mare…mi-a spus. Și am lăsat-o…nu stătea mult și vroiam să vadă că am încredere în ea, deși eu tot micuță o vedeam. Are doar 6 anișori.

Știe că Moșu’ aduce cadouri doar copiilor cuminți, dar ea este un copil cuminte. Mai face și ea câte o năzbâtie, mai ales în cârdășie cu soră-sa, dar în general nu am avut probleme cu ea. Eram mulțumită și de cum a început școala, era atentă, îi plăcea să învețe, să scrie. A scris o scrisoare frumoasă…scurtă, cunoaște toate literele, dar nu citește decât ce a învățat la școală.

Evoluţie: la început credem în Moş Crăciun, apoi nu mai credem în Moş Crăciun, ca în final să devenim Moş Crăciun.

Am luat scrisoarea…ați ghicit, îmi era adresată mie, pentru că eu sunt Moș Crăciun. De fapt, îmi place să spun că sunt ajutorul lui. Pentru că sunt născută într-o zi frumoasă de iarnă, spre seară când soarele dispare ușor printre norii frumoși și zâmbitori.

Nu voi fi Moș Crăciun doar pentru fiicele mele, sunt Moșu’ pentru întreaga familie.

Dăruiește Farmecul Crăciunului. Fii Moșu’ pentru cei dragi!

Moșu'

Anul acesta în alegerea cadourilor m-a inspirat brandul nr. 1 în preferințele româncelor, pe segmentul Care…FarmecPentru că este o marcă de încredere, inovatoare și înțelege ce e important pentru consumatori, am decis că numai folosindu-mă de casetele cadou voi reuși să las sub brad cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi.

Pentru toți anii în care m-a răsfățat și m-a suportat 😀 , cred că soțul meu merită să primească ceva în schimb. Și ce ar putea fi mai frumos dacă nu un produs care să îi ofere îngrijire, delicatețe, energie – Borsetă cadou Gerovital H3 Men Seductive. Ea conține spumă de ras, balsam după ras și deodorant antiperspirant.  Exact cadoul pe care și-l dorește soțul meu. El este întotdeauna atât de îngrijit, zici că este scos din reclame. Îi place să aibă grijă de el, să fie admirat, nu îi plac persoanele neîngrijite, dezordonate cu aspectul lor. Cadoul este minunat și se va bucura când îl va descoperi sub brad, mai ales că nu se așteaptă.

Farmec înțelege ce e important pentru consumatori

Pentru mama, Farmec este marca pe care o recomandă întotdeauna prietenelor. Așa că îmi este extrem de ușor să îi ofer cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată.  Pentru că are extrem de mare grijă de tenul ei și folosește doar produse eficiente, create de specialiști, Caseta cadou – Cremă Antirid intens hidratantă SPF 10 este alegerea perfectă. Pentru că este mama perfectă, mama pe care și-ar dori-o orice copil, mă văd răspunzătoare  de alegerea unui cadou care să o facă fericită. Doar sunt Moș Crăciun, nu? Ca orice copil îmi doresc ca mama să fie bucuroasă, să fie fericită, să îi mulțumesc pentru toți anii în care a fost alături de mine, în care mi-a șters lacrimile și mi-a dăruit inima ei. Pentru tonifiere și o energie pură, crema antirid SPF 10 este ideală. Fără parabeni, fără oxibenzonă…special pentru o piele frumoasă.

Învârtindu-mă pe lângă produsele numărul 1 în materie de frumusețe, nu se putea ca Moșu’…adică eu să nu îmi fac un cadou de care să mă bucur, nu?  Dimineața când mă trezesc, voi alerga și eu la brad să văd ce mi-a adus Moș Crăciun…Eu de ce să nu mă bucur? Părul este cel mai important pentru mine, este comoara de preț la care țin foarte mult. De aceea, uleiul de argan este ingredientul minune pe care îl folosesc. Iar Farmec s-a gândit cu siguranță la mine atunci când a creat Caseta Cadou – ArganPlus Keratină. De ce îl folosesc? Pentru un păr strălucitor, mătăsos și ușor de pieptănat.

In dimineața în care vom alerga la brad să găsim cadourile frumos împachetate și aranjate, vom realiza de ce iubim Crăciunul și de ce îl așteptăm pe Moș Crăciun cu atâta dragoste. Pentru că dăruim şi primim cadouri, pentru că ne străduim să fim, măcar la sfârșit de an, mai buni, mai generoşi, mai curaţi ca niciodată. Iubim Crăciunul pentru că ne aminteşte că nu suntem niciodată singuri, deşi uităm adeseori acest lucru.

Mi-ar plăcea…

M-a întrebat odată fiica mea dacă mi-ar plăcea să fiu Moș Crăciun și ce cadouri aș aduce copiilor. Mi-ar plăcea…chiar mi-ar plăcea! I-am răspuns…dacă aș fi Moș Crăciun…

…ți-aș aduce în dar un zâmbet dimineața și te-aș învăța să zâmbești tot restul zilei

…ți-aș aduce în dar numai amintiri frumoase, clipe minunate petrecute cu familia, pe care nu vrei să le uiți niciodată

…ți-aș aduce darul ca toate visele să îți devină realitatea, dacă tu crezi cu tărie în ele

…ți-aș aprinde multe steluțe în priviri, care să te ajute să vezi calea pe care trebuie să o urmezi

*sursa foto: farmec.ro, arhivă personală, giphy.com, google.ro

Articol scris pentru Moșu’ SuperBlogului 2016, Farmec, care sper să mă fericească cu o cutie cadou! 😛

16 comentarii



  1. Caseta Gerovital am daruit si eu in iarna si a fost foarte apreciata. Apoi am cumparat pentru fiica mea diverse produse pentru ten. Sunt mai mult decat multumita de produsele Farmec

    Răspunde

  2. Mi-e greu să mă gândesc la cadourile de Crăciun, deocamdata mai avem multe evenimente in aceasta toamna si ma concentrez pe ele.

    Răspunde

  3. Mi se părea așa departe perioada asta, nu vreau iarnă și frig, dar vine cu pași grăbiți și mai că bate la ușă. Însă fiecare perioadă are farmecul ei, nu? 🙂

    Răspunde

    1. Ah, scuze, acum am vazut de cand este articolul. Oricum, unul dintre produse nu mai exista pe site…

      Răspunde

  4. Ma bucur sa vad ca ai avut curaj s-o lasi pe cea mare singurica. Cred ca tot timpul o sa fiu o panicoasa! Imi plsv mult produsele farmec si folosesc si eu cateva in rutina mea de ingrijire a tenului

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.