Unde gasesti cele mai bune servicii design interior – povestea celor 4 stiluri Noblesse Interiors

Poate ca de multe ori alegi sa faci lucrurile pe cont propriu, pentru a mai economisi. Deseori vei fi dezamagit de rezultate, mai ales daca nu alegi specialisti in design interior, ci decorarea spatiului pe cont propriu.

Sustin acest aspect si din proprie experienta, intrucat am esuat lamentabil in decorarea livingului, dar rezultatul a fost peste asteptarile mele cand am ales sa colaborez cu designerii de la Noblesse Interiors. In continuare iti voi prezenta variantele pe care mi le-au propus pentru amenajarea unui living de aproximativ 50 mp.

Pot spune cu incredere ca Noblesse Interiors exceleaza la capitolul de servicii design interior. Uite ce variante mi-au propus pentru living:

  1. Stil clasic

Desi nu imi venea sa cred, nu ai cum sa dai gres daca alegi sa iti amenajezi livingul in stil clasic. E ceva cu totul aparte, e un trend care va fi tot timpul in voga si care va rezista in ciuda trecerii timpului.

Chiar dupa secole, stilul clasic este unul deosebit de placut, emana eleganta si rafinament si introduce oaspetii intr-o atmosfera deosebita. Daca vrei sa vezi si tu cat de bine poate sa arate un living in stil clasic, te invit sa accesezi noblesseinteriors.com – sigur te vei convinge ca e o alegere foarte buna.

  1. Stil contemporan

Este mai putin incarcat decat stilul clasic si poate fi considerat de unii obositor prin liniile curbe si elementele decorative de finete. Stilul contemporan pune accent mai mult pe forme regulate, pe aspectul practic si pe optimizarea spatiului.

Daca as fi ales un living in stil contemporan, urma sa transform acest spatiu de primire al oaspetilor in unul ce parea scos din revistele de decoratiuni interioare pentru segmentul business. Nu arata rau deloc, insa propunerile specialistilor in servicii design interior de la Noblesse Interiors nu s-au oprit aici.

  1. Stil vintage-industrial

Daca iti poti imagina studioul unui artist – fie el pictor, sculptor sau fotograf – vizualizezi un interior cu elemente decorative brute. Mai exact, multe linii drepte, finisaje matuite si neslefuite, lemn si metale imbinate in culori din spectrul maroului si caramiziului. Prea putine decoratiuni cu aspect elegant, sau chiar deloc, dar totusi se prezinta FOARTE bine.

Asta am ales pentru livingul despre care va vorbeam la inceput, intrucat se potrivea perfect cu celelalte camere.

  1. Stil modern

Probabil ca nici nu mai trebuie sa mentionez detalii aici. Totusi, specialistii in servicii design interior mi-au prezentat cateva variante de living-uri amenajate in stil modern.

Nu are cum sa nu iti placa acea senzatie de spatiu amplu, minimalismul pieselor de mobilier si aspectul estetic deosebit. Tot pe noblesseinteriors.com poti vedea cum arata cateva livinguri amenajate in stil modern.

Dupa cum spuneam si la inceput, mi-am dat seama ca am facut o mare greseala atunci cand m-am decis sa nu apelez la experti in servicii de design interior. Cu toate acestea, mi-a venit la un moment dat acel gand bun si am cerut ajutorul celor de la Noblesse Interiors. Rezultatul e pur si simplu uimitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.