Gloves in a Bottle – Adio piele uscata!

In ultima perioada, m-am confruntat cu o piele uscata a mainilor. Daca foloseam o crema de maini hidratanta era perfect, problema era ca, trebuia sa umblu cu crema dupa mine oriunde ma duceam. O prietena mi-a recomandat Gloves in a Bottle. „O pereche de manusi” invizibila, care ajuta la diminuarea pierderii uleiurilor naturale, dar si a hidratarii, oferind posibilitatea pielii sa se vindece singura.

Uscata

Gloves in a Bottle – Numarul 1 in tratarea tuturor fomelor de piele uscata si crapata!

Gloves in a Bottle este o lotiune de protectie, cel mai bun produs de ingrijire al pielii uscate.  Se absoarbe rapid in piele si patrunde in straturile de suprafata ale pielii, creand un strat de protectie si mentinand hidratarea naturala din acestea.

20161121_225304

De ce Gloves in a Bottle?

  • nu se ia la spalat, se desprinde in mod natural odata cu exfolierea celulelor pielii.
  • pentru o protectie continua trebuie reaplicata la un interval de cel putin 4 ore
  • nu este grasa sau lipicioasa
  • nu contine parfum
  • este hipoalergenica
  • este complet sigura si non- toxica
  • recomandata de profesionisti din domeniul sanatatii.

De 6 ori mai eficienta decat o crema obisnuita pentru hidratare

Am fost multumita de crema, imi place ambalajul, nu este nevoie decat de o picatura, se intinde foarte usor si intra foarte repede in piele. In urma folosirii acestei creme, pielea mea a devenit moale si supla. Pielea respira natural si se hidrateaza foarte bine.

20161121_225208

Cand uleiul natural al pielii este indepartat, rezultatul este o piele foarte uscata, iritata, cu senzatia de mancarime si mult mai predispusa la crapare sau deteriorare severa. Cremele hidratante nu fac altceva decat sa incerce sa inlocuiasca hidratarea naturala cu hidratarea artificiala. Insa nu reusesc decat sa mascheze simptomele prin oferirea unui ajutor temporar, care face prea putin pentru a vindeca pielea.

20161121_225251

Trebuie sa stiti ca, Gloves in a Bottle restabileste calitatile de protectie a stratului exterior al pielii ,  pielea ramanand hidratata si sanatoasa. Gloves in a Bottle oferă hidratarea in modul cel mai natural creat de natura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.