www.pritti.ro – un ambitios studio din Bucuresti

Unul dintre cele mai ambitioase studio din Bucuresti este www.pritti.ro, oameni calzi, buni, care stiu sa isi puna manechinele in valoare. Reusita in videochat se bazeaza pe mici secrete ale seductiei, cultivarea talentului pentru socializare. Ai nevoie de energie si ambitie,intrucat fiind motivata zi de zi la munca vei fi capabila sa castigi pe masura dorintelor.

Aici esti incurajata sa gasesti lucruri noi pentru show-urile tale, ti se ofera bonusuri pentru a iti stimula ambitia de a face si mai multi bani. Primesti sfaturi despre cum sa vorbesti cu admiratorii.

studio

Ce este videochatul?

Daca este pentru prima oara cand intri intr-un studio de videochat, vei gasi la Pritti persoane care sa iti explice ce este videochatul si cum functioneaza acesta. Totul se petrece online, prin intermediul unui calculator si a unei camere video. Ai parte de conditii pentru a iti indeplini jobul: o camera curata, decorata, lumini, o intreaga echipa gata sa te ajute daca ai nevoie.

Nu trebuie sa ai experienta, pentru ca la Pritti ai parte de training gratuit. Esti ajutata de cel mai bun trainer din domeniu! Prima zi in care vii la Pritty primesti un ghid cu informatii, astfel structurate si organizate incat sa intelegi cat mai bine ce presupune meseria de model de videochat. Astfel vei intelege cum au loc conversatiile si interactiunile online cu membrii. Iti vor fi prezentate softurile, regulamnetul site-urilor si aparatura tehnica din camera de lucru.

Un studio ambitios si dulce – Pritty

Nu trebuie sa stii la perfectie limba engleza. Primesti ore de engleza gratuita. Astfel vei fi capabila sa ii intelegi mai bine pe membri si ii vei putea convinge sa te caute mai bine online.

Nu este greu sa devii model. Trebuie in primul rand sa ai 18 ani impliniti si buletinul la tine, sa il poti arata. Important este sa ajungi la statia e metrou Tineretului. de acolo si pana la Pritty mai sunt doar cativa pasi. Si o data ajunsa aici, vei fi intampinata cu o cafea calda si buna. Vei face un tur al studioului, vizitand camerele si zona de birouri.

Ce este atat de bine aici este ca primesti acelasi respect atat la angajare, cat si pe durata muncii tale. Este un loc cu oameni profesionisti. Oameni carora le place sa isi respecte angajatele. Oameni care fac tot pentru ca tu sa te simti bine si sa iti faci munca de drag.

De cate ori nu ti-ai spus atunci cand nu mai reuseai sa iti iei poseta preferata ca vei lucra in curand in locul perfect. Locul care te va ajuta sa obtii ceea ce iti doresti. O vacanta luxoasa in strainatate sau o masin aultimul racnet. Poate vrei sa ai propriul tau apartament si bani de cheltuiala in fiecare zi. Sigur nu vrei sa mai depinzi de parinti, nu-i asa?

Este un job curat, unde nu intri in contact cu nimeni. Totul se intampla numai online. Tu esti o fiinta draguta, nu un obiect. Nu vei fi tratata altfel decat cu foarte mult bun simt. Pritty este locul din care iti vei dori sa incepi povestea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.