Momente memorabile pe care nu ai cum să le uiți!

Cu toții ne dorim ca evenimentele speciale din viața noastră să fie memorabile. Sunt câteva momente pe care le considerăm unice: nunta, botezul copilului mult așteptat, absolvirea facultății sau chiar mult dorita avansare. Fiecare moment special este un motiv de bucurie, ne place să ne înconjurăm de prieteni și de familie și să petrecem.

Nunta face parte din pleiada evenimentelor unice care ne înfrumusețează viața. Fiecare nuntă însă are frumusețea și emoția ei, iar localul unde o organizezi le deosebește prin unicitate.

Momente memorabile, speciale, unice, în locații deosebite

Residence Hotel oferă prin atmosfera caldă și designul interior două locații deosebite astfel încât nunta să devină pentru miri și pentru invitați un eveniment unic și memorabil: restaurantele Oliviers și Citroniers. Fiind un boutique hotel, locațiile sunt unice ca design, oferă servicii personalizate clienților, ceea ce va face ca nici o altă nuntă să nu fie ca a ta.

Un cuplu este actor la propria nuntă, de aceea rolul de regizor ar trebui lăsat în seama altcuiva. Cineva profesionist, pe care îl delegăm cu o sarcină extrem de importantă, cu un ochi format și un creier agil. Nunta este o coregrafie complexă, care are nevoie de o viziune de ansamblu și de atenție până la cel mai mic detaliu.

Ce înseamnă o nuntă reușită? O nuntă reușită înseamnă o atmosferă de vis, mâncare delicioasă, băutură și muzică bună. Dacă acestea se regăsesc în meniul nunții tale, atunci nunta va fi un succes. Majoritatea persoanelor pe care le-am întâlnit la nunți se plângeau sau lăudau, după caz, mâncarea. Deci este extrem de importantă pentru satisfacerea invitaților și o reușită a evenimentului.

Ați auzit vreodată de biorestaurant București? Sunt sigură că nu! Sunt acele restaurante în care majoritatea ingredientelor provin de la producători autohtoni cu certificate de calitate și Bio, iar restul de produse revin din sere și livezi proprii, în curs de certificare. Gătitul este o știință și o artă, arta de a îmbina toate simțurile într-o armonie perfectă.

d5 mr2

Restaurantul OLIVIERS are o capacitate de 80 de persoane, fiind amenajat într-un decor clasic. Pe lângă sala mare, găsim o terasă generoasă, care poată să ascundă unele surprize pentru invitați, cum ar fi Candy Barul destinat celor mici sau decorul pentru poze haioase care a luat amploare în ultima perioadă.

Celebrează cu bucurie cele mai frumoase momente!

Restaurantul bio în București Citroniers ne întâmpină cu sloganul: „Celebrează cu bucurie!”. Acesta are o capacitate de 80 de persoane, iar ambianța specială creată de către acompaniamentele melancolice la pian fac ca acest eveniment să fie unic pentru protagoniști.

sigla-citroniers-300x150

Fiind două restaurante surori, meniul este la fel de bio, dulciurile fiind delicioase, făcute în casă. Pe lângă preparatele tradiționale, ne întâlnim și cu bucătăria mediteraneeană, internațională. Specialitățile culinare rafinate, aspectul demn de Master Chef al farfuriilor, coloritul și aranjarea produselor astfel încât să bucure vizual invitatul, toate acestea, precum și experiența bucătarului maestru trec cele două restaurante în topul celor mai bune alegeri pentru un eveniment unic.

fp7 d4

Dacă îți dorești pentru o nuntă de vis, perfectă

 • o atmosferă intimă
 • o servire impecabilă
 • prospețimea ingredientelor
 • un plus de rafinament
 • specialități tradiționale, dar și rețete inspirate din bucătăria internațională
 • o bogată colecție de vinuri premiate

atunci ar trebui să știi că, atît restaurantul Oliviers, cât și restaurantul Citroniers, satisfac cele mai înalte standarde de exigență în ceea ce privește arta culinară.

Tu cum îți imaginezi desfăsurarea unui moment unic și memorabil din viața ta?

*sursă foto: oliviers.ro, citroniers.ro, giphy.com

Articol scris pentru proba nr 19 din SuperBlog 2016.

 

3 comentarii


 1. O temă interesantă, articol structurat ok, imagini bine alese, dar am câteva sfaturi: titlul este ușor pleonastic (dacă un moment este memorabil, asta înseamnă din start că el nu poate fi uitat); apoi primul cuvânt cheie este scris greșit: corect ar fi Residence Hotels – ai omis acel „s”. Oricum, noi îți mulțumim pentru articol și te așteptăm la Gală! 🙂

  Răspunde

  1. Multumesc pentru sfaturi, am omis s-ul neintentionat, sper sa nu ma traga foarte mult in jos. In orice caz, ma bucur ca v-a placut!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.