Ce-mi doresc de Craciun…voi ce va doriti?

Ce-mi doresc de Craciun…un film despre familie si spiritul Craciunului. In perioada aceasta, imi place sa vad filme cu aceasta tema. Imi place sa vad familii fericite, unite de sarbatoarea care va urma.

Craciun

Ce-mi doresc de Craciun este un film reusit

„All I want for Christmas” este o comedie despre doi copii din New York. Ei au o strategie amuzanta pentru a obtine ceea ce isi doresc in vacanta de Craciun.

Ethan este fratele mai mare, care impreuna cu adorabila Hallie stiu cum sa iasa din situatii dificile. Ei trebuie sa isi petreaca Craciunul alaturi de parintii lor,Catherine si Michael si de bunica Lillian. Insa pare ca, aproape nimic nu merge asa cum planuisera.

Un afacerist, Tony, este cel care complica lucrurile datorita interesului sau pentru mama lor. Dar Ethan nu este preocupat doar de dilema sentimentala a parintilor sai. Are o dilema si a lui, prietenia cu Stephanie, prima lui iubire de adolescent.

Urmeaza un plan elaborat care implica soricei, telefoane si camioane de inghetata cu ajutorul carora Ethan, Hallie si Stephanie incearca sa isi duca planul la bun sfarsit.

Cum va fi seara de Ajun veti vedea urmarind filmul. Filmele cu specific de Craciun mi se par toate „nice”. Nu cred ca am vazut unul care sa nu imi placa.

Voi ati vazut filmul? L-ati recomanda prietenilor? Astept pareri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.