De unde luam rochite de ocazie speciale?

Craciunul se apropie cu pasi rapizi si bineinteles ca avem nevoie de rochite de ocazie. Da, spun rochite pentru ca urmeaza petrecerea de Revelion, deci vom avea nevoie de cel putin doua tinute. Am descoperit un site unde gasesti cele mai frumoase rochii. Daca va hotarati sa faceti nunta anul care vine aici gasiti si rochii de mireasa – simple wedding dresses, rochii pentru domnisoarele de onoare, rochii pentru baluri. Iar daca mama soacra nu isi gaseste rochie, o aduceti aici si cu siguranta nu va pleca cu mana goala.

Modabride – un site cu rochite deosebite

Pentru Craciun am ales o rochita rosie, frumoasa. Am vazut foarte multe modele, dar aceasta mi-a atras atentia. Este genul de rochie in care te simti bine, nu te incomodeaza si nu esti incorsetata in ea. Si pentru ca imi gasesc foarte greu rochie pe masura mea, am profitat ca au marimea 36 si am trecut la urmatoarea.rochite

Pentru petrecerea de Anul Nou am optat pentru o rochie midi, albastra, o minune de rochie. Mi-a placut atat de mult, incat nu m-am mai uitat pe site dupa ce am vazut-o. Mi se pare exact ce imi trebuie pentru petrecere, sigur ma voi simti bine in ea si voi arata si senzational.

Shoppingul este o activitate relaxanta, iubita de majoritatea doamnelor. Cui nu ii place sa stea comod in fotoliu, la caldurica, fara sa bata orasul in lung si in lat si sa isi aleaga tinute dragute? Indiferent de cate haine ai in garderoba, niciodata nu gasesti tinuta potrivita pentru petrecere, nu-i asa? Dar…asta e si farmecul shoppingului. Daca ai deschide intr-o zi sifonierul si ai spune ca la nunta din weekend iei rochia pe care ai avut-o si acum doua saptamani…ntz, ntz…nu se poate. Ma vede lumea purtand aceeasi rochie ca la nunta lu’ Maria?!?! Pentru ocazii ca acestea exista Modabridal, pentru a te scoate din impas!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.