Ajuta-ti bebelusul sa respire usor, foloseste Vapour Rub

Pentru un parinte, bebelusul sau este cel mai important. Ca mama, iti doresti sa ii fie bine, preferi sa amani alte lucruri care nu sunt atat de importante si doar sa stai langa el sa il admiri. Nu-i asa?

Bebelusul este comoara de pret a unei mame

Inca din burtica, esti atasata de acest mic omulet. El ti-a schimbat total viata. Acum ai invatat cum sa gatesti sanatos atat pentru tine, cat si pentru el. Ai invatat sa faci dusuri rapide pentru ca cel mic te vrea langa el. Dar ai invatat cum sa il ajuti sa respire mai usor atunci cand este racit?

In aceasta perioada a anului,racelile si gripele se inmultesc. Virusii si microbii se transmit de la o persoana la alta foarte usor. Daca pentru noi, adultii este atat de greu atunci cand suntem raciti, imaginati-va cum este pentru copii. Mult mai greu. Tusea parca nu ii lasa deloc sa doarma, la fel se intampla si atunci cand au febra sau au nasucul infundat. Sunt nesuferiti, nu le convine nimic, plang din orice. Dar…ii intelegem, nici noua nu ne place sa nu putem respira. Sa ne chinuim sa respiram pe gurita.

Eu am gasit solutia perfecta pentru fetitele mele: Vapour Rub. Este util si perfect pentru copilasi, inclusiv pentru bebei de la 3 luni. Mi-a fost recomandat de doctorita fetelor, este un gel mentolat care linisteste copilul. Are o puternica aroma de mentol si eucalipt, ce creeaza o senzatie de racorire, de calmare.

Bebelusul

L-am descoperit atunci cand Sofi avea 5 luni. Era mult prea mica pentru picaturile de nas. Iar acest gel a sosit exact la momentul potrivit.

Cum utilizam Vapour Rub?

Vapour Rub desfunda caile nazale ale copiilor cu ajutorul uleiurilor aromatice de mentol si eucalipt.

20161108_231640

Se maseaza o cantitate mica de gel pe piept, gat si spate, inainte de somn.

De retinut: este un produs pentru uz extern. Trebuie evitat contactul cu ochii si cu narile. Desi credeti ca i-ar face foarte bine copilului daca am aplica acest gel pe la nasuc, ei bine producatorii ne recomanda sa evitam contactul cu narile. Trebuie protejat flaconul de lumina directa si pastrat inchis, la temperaturi sub 25 grade Celsius.

Acum ca a sosit frigul si piticele au racit, le-am cumparat de la farmacie doua geluri Vapour Rub.

20161108_231614

Children’s Vapour Rub, care este recomandat copiilor incepand cu varsta de 6 luni, cu un gramaj de 50 gr. Este extrem de eficient, deja dupa prima utilizare fetele au domit mult mai bine, iar Sofi nu s-a mai trezit de atatea ori pe noapte plangandu-se ca nu poate respira.

20161108_231405 20161108_231508

Snuffle Babe Vapour Rub este recomandat copilasilor peste 3 luni, cu un gramaj de 24 gr. Acesta l-am folosit si eu cand Sofi era mititica. Rapandeste o puternica aroma de eucalipt, care desfunda nasucul suficient de repede, ajutand copiii sa aibe un somn linistit si relaxat.

20161108_231539 20161108_231555

Eu sunt extrem de multumita de acest gel cu eucalipt si mentol, ne-a ajutat de atat de multe ori, incat imi permit sa il recomand si altor mamici. Daca va doriti mai multe infomatii despre gelurile-minune, intrati pe pagina de facebook Vapour Rub sau accesati siteul Vapour Rub.ro.

20 de comentarii


  1. La acelasi lucru ma gandeam si eu ca si Mirabela, ca l-as lua pentru mine, cred ca ar avea efect. Bebelus nu mai am

    Răspunde

  2. Am inteles ca e ok si pentru adulti, am si eu nevoie de cand a inceput frigul. Stau numai cu nasul pe sus ca ogarii ca sa pot respira cum trebuie, mai ales noaptea.

    Răspunde

  3. Imi pare rau ca nu am stiut de acest produs atunci cand era fetita bebelus! Imi aduc aminte cu groaza de noptile nedormite, cand se trezea plangand ca nu putea respira. O sa-l si eu in iarna asta desi sper sa stam departe de gripa si raceli.

    Răspunde

  4. Am si eu ceva asemanator de la Iherb. este de folos cel putin in perioada asta si chiar daca la inceput pitica era sceptica acum chiar mi-l cere sa o dau chiar daca are sau nu nevoie 😉

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.