PartySnap și copiii curioși! Divertisment și o petrecere reușită!

Copiii sunt singura noastră realizare, mândria noastră. Cum este casa fără copii? Goală, îmi spunea soțul meu, când am fost în spital cu fetele două săptămâni. Prima săptămână a stat şi tati cu noi, nu mă descurcam singură cu doi copii la perfuzie, dar apoi a trebuit să se întoarcă acasă.

O casă este goală fără copiii noștri!

Mă plimb prin casa curată, dar goală…şi mi se pare ciudat că nu aud pe nimeni strigându-mă: tati. Mă trezesc în toiul nopții că vin în dormitor să le învelesc pe fete, dar patul este gol…Toate jucăriile sunt la locul lor, dar îmi este dor să mai calc pe vreun ursuleț, îmi spunea soțul meu.

copiii

De aceea, când a auzit că în sfârşit venim acasă…petrecereeee…la asta s-a gândit. O petrecere de Bine ați (re)venit acasă! Să ne arate cât de mult i-am lipsit şi ce mult însemnăm noi, și mai ales fetele, pentru el.

Nu am ştiut nimic, a fost o surpriză. A venit să ne ia şi…surprizăăă…acasă ne aşteptau rudele, prietenii, copilaşi mulți şi…PartySnap. Am rămas fără cuvinte…eu, căci fetele au țipat și au alergat să își ia în brațe prietenii, verișorii, bunicii. Și…s-au oprit surprinse în fața display-ului.

1-aparat-partysnap-768x401

O distracție inedită alături de PartySnap

 – Tati, ce este acesta? Nu pare a fi o cabină foto, a întrebat serioasă Ante.

 – Ai dreptate, tati. Nu este o cabină foto. Este un display alb de mari dimensiuni, cu touch screen, conectat la un aparat foto și o imprimantă performantă. Face fotografii, iar tu poți alege decorul și obiectele pe care să le adaugi astfel încât să fie cât mai comice.

party-snap-105

 – Aha, am înțeles. Uite Sofi, se întoarce către surioara ei, este exact ca tableta mea, are touch screen, adică pui degețelul aici, pe ecran și ascultăm Three Little monkey!

 – Haideți să vă arăt ce înseamnă PartySnap!

Aparatul a venit însoțit de un operator, care le-a așezat pe amândouă pentru o fotografie. Ele se vedeau în display precum într-o oglindă, fiind „open air”. După ce au făcut poza, le-a spus că pot adăuga ce obiecte vor ele. Haha…ce-a urmat vă imaginați bineînțeles. Și-au pus ochelari, pene, pălării diverse, eșarfe. Au folosit pești, dinozauri, diferite personaje pentru fundal. Dacă nu s-ar fi îngrămădit și ceilalți copilași, nu ar mai fi plecat de lângă display.

8-partysnap-rezultat-ecran-vede

Tati se ocupase, împreună cu doamna cu care vorbise de la Magicland, să seteze personajele lor preferate, astfel încât fetele să aibe poze cu prințesa Sofia, cu Celestia, poney-ul de care este îndrăgostită Ante, Hello Kitty, Minnie și Mickey și multe alte personaje.

Fotografiile se pot imprima pe loc, ca fotografii obișnuite sau fotografii magnetice, sau se pot trimite pe un cont de e-mail sau chiar pe Facebook. Pe fiecare fotografie au hotărât să scrie „Bine ați venit acasă, Antenolia și Sofia!”. Fotografiile sunt super faine, sunt protejate UV și împotriva lichidelor.

10-party-snap

Mi s-a părut extrem de interesantă folosirea acelui „fundal verde”, care permite fotografierea invitaților și plasarea lor imediat în oricare dintre cele 6 peisaje sau imagini presetate evenimentului, conform tematicii. Astfel tematica petrecerii oferite de tati era sărbătorirea întoarcerii acasă, sănătoase, a prințeselor sale.

7-partysnap-ecran-verde

Entertainment, veselie, petreceri reușite

Bineînțeles că petrecerea a fost un succes, toată lumea s-a distrat, inclusiv adulții. Nu știu cum a reușit soțul să organizeze petrecerea, a servit aperitive, cafea pentru adulți și suc pentru copii, dar întreaga distracție a fost asigurată de PartySnap. Deși eu nu mai auzisem de acest fotodivertisment, soțul meu aflase de ei de pe pagina de facebook a acestora, iar de acolo și pînă aici nu a fost decât un telefon și o întânire cu o doamnă tare drăguță, care i-a oferit toate informațiile necesare.

Nu trebuie să faceți nimic, decât să vă distrați. Noi ne ocupăm de absolut tot! Vă asigur că veți avea cea mai tare petrecere!„, l-a asigurat pe tati. Și a avut dreptate! A fost cea mai reușită petrecere! La sfârșit am făcut și o poză de grup, toată lumea a încăput în fotografie. Astfel ne vom aminti cu drag de această petrecere surpiză. Și toată lumea a primit pe facebook fotografia.

party-snap-86

Acum știu sigur că petrecerea de ziua fetelor din iunie va fi un succes, pentru că vom apela din nou la PartySnap. Nici nu ar fi posibil să nu avem și PartySnap la petrecerea lor aniversară, având în vedere că fetele îmi amintesc de acesta zilnic.

*sursa foto: partysnap.ro; google.ro

Articol scris pentru proba nr. 13 din SuperBlog 2016.

 

38 de comentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.