Bye-bye, octombrie! Bine ai venit, noiembrie!

Astazi ma gandeam la octombrie, care tocmai a trecut si la ce a fost bine si ce nu, ce am mai cumparat, pe unde ne-am plimbat.

Zic…la revedere, octombrie!

De plimbat, nu ne-am plimbat; n-am plecat pe nicaieri. Doar prin oras, am dus fetele pe la Mc, am mai profitat de vremea frumoasa si am mers cu ele in parc. Ne-am schimbat masina de spalat si aspiratorul. Asta pentru ca masina veche ne-a lasat si, pentru ca era a treia oara cand se strica, am hotarat sa luam alta noua. Aspiratorul…era si ala vechi si nu mai tragea bine deloc. Am mai luat un TV mai mare in sufragerie si o cafetiera.

Le-am luat la fete niste cizmulite super de la Elider, imblanite. Tot de la Elider i-am luat sotului o geaca foarte, foarte groasa, o pereche de ghete imblanite si un portofel. Mosul a sosit mai devreme anul acesta. 🙂

Am primit o lenjerie superba cu Mosu’ de la Cumparamisim. Imi plac lenjeriile de aici, am primit numai produse de calitate.

Ce nu mi-a placut in octombrie a fost otita Sofiei. 🙁  3 saptamani a tinut, am schimbat trei antibiotice, abia a treilea si-a facut efectul dorit. Saracul pici…are imunitatea extrem de scazuta. Bineinteles ca a stat acasa, nu a mai mers la camin. Acum…o sa planga iar, logic. Dupa ce i-a trecut Sofiei, a inceput sa tuseasca Ante. Atat de rau incat si la ea am schimbat 3 siropuri de tuse, acum este mai bine, tuseste mai rar.

Si ne chinuim la sunete, la silabe si…la cuvinte. Offf…e tare greu! Ante e atat de sensibila. Ma mai enervez, mai ridic tonul. Si ea incepe sa planga! E fenomenala! Este inca mica, ma amuza tare cand desparte in silabe cuvantul. Si accentueaza sunetele sa isi dea seama care  se aud. Deschide o gura mare de parca ar vrea sa ma inghita 🙂

Cam atat am facut in octombrie. Sper sa revin peste o luna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.