Provocare la ceas târziu în noapte: ce aș vrea să fac până la 60 ani?

provocare

sursa foto: http://www.yo-siropdefructe.ro

La ceas târziu în noapte, brand-ul YO Sirop de fructe îmi lansează următoarea provocare: „5 rezoluții de atins până la vârsta de 60 de ani”. De ce până la vârsta de 60 de ani? Pentru că Siropul YO împlinește anul acesta 60 de ani. 60 de ani care nu reprezintă doar un simplu număr. Reprezintă o serie de experiențe, timp în care s-a perfecționat, a devenit mai bun, s-a dezvoltat.

Pentru că îmi plac provocările, nu îmi rămâne altceva de făcut decât să îmi torn un pahar de sirop YO cu apă minerală și să iau o foaie de hârtie, pentru a scrie tot ce mi-aș dori să ating până la venerabila vârstă de 60 de ani.

yo-fresh_lamaie-menta

sursa foto: http://www.yo-siropdefructe.ro

Așadar, cu foaia de hârtie în față, stau precum fii-mea care este în grupa 0 și nu știe exact ce are de făcut. Mă uit la foaie și mă gândesc: Oare ce îmi doresc să realizez până la 60 de ani? Păi…să începem, zic.

writing hello kitty

sursa: http://giphy.com/gifs/writing-hello-kitty-ToMjGpohsHI02mXvC80

Povocare, provocare….oare ce îmi doresc să realizez pâna la vârsta de 60 de ani?

În primul rând îmi doresc să reușesc să îmi educ copiii cât mai bine, să aibe un drum lin și frumos în viață. Să se realizeze profesional și să își întemeieze fiecare o familie frumoasă, cu un soț care să le iubească mult și copii minunați.

fb_img_1478126397928

sursa: arhiva proprie

În al doilea rând îmi doresc sănătate, atât pentru mine, cât și pentru întreaga mea familie.

Image result for sanatate

sursa foto: http://www.salabucuresti.ro/articole/sanatate-si-frumusete.html

Și pentru că de mică îmi doresc să sar cu parașuta, sper să reușesc să îmi îndeplinesc acest vis până la vârsta de 60 de ani.

parachute unicycle

sursa: http://giphy.com/gifs/parachute-unicycle-CRJNorKbEjnS8

Sper să reușim să ne ridicăm o casă, așa cum ne-o dorim. Cu o curte mare și frumoasă, plină de verdeață, flori si o terasă unde să ne întâlnim cu prietenii în fiecare weekend. Cu un loc de joacă minunat pentru nepoți. Nu o să vindem apartamentul, ci o să îl lăsăm uneia dintre fete. Mă gândesc că ar intra mult mai ușor în viață dacă ar avea deja casa lor. 🙂

Image result for casa

sursa foto: http://www.renovat.ro/proiect-de-casa-cu-mansarda-si-4-dormitoare-p-1183/

A cincea rezoluție – să câștigăm niște bani să ne plătim mai devreme creditul pe care îl avem pentru casă. Pentru că am plătit 8 ani (!!) și mai avem „doar” 22 (!!!) de ani la el. Dacă facem un calcul, voi avea exact 59 de ani când îl voi termina, deci mi-ar mai rămâne doar un an să îmi realizez „must do it-urile” până la vârsta de 60 de ani. Iar dacă primele 3 se pot realiza fără vreun efort prea mare financiar, cel de-al 4-lea nu se poate realiza cu siguranță într-un an. 😛

money signs winning zodiac luckiest

sursa: http://giphy.com/gifs/money-luckiest-lotto-ICmdULC7BRCaQ

Mai sunt multe alte obiective pe care aş vrea să le ating,dar acestea 5 sunt cele mai importante.

YO, YO, yo beau numai sirop YO

Siropurile YO sunt originare din Austria, fiind cel mai popular brand de siropuri de fructe. Apreciate în egală măsură atât de copii cât și de bunici, siropurile YO sunt făcute din fructe de cea mai bună calitate. Fiecare înghițitură te scufundă într-o mare de amintiri din copilărie și de peste timp. Există YO de zmeură, soc, coacăze negre, coacăze roșii, căpșuni, fructe de pădure, lămâie, cireșe, măr & plante aromatice sau diverse combinații multivitamin. Astfel există 11 momente de pauză, de analiză și de reîncărcare a bateriilor.

De ce nu vă puneți și voi un pahar din acest gustos sirop de fructe, vă luați o foaie și un pix și participați și voi la această provocare lansată de siropul YO?

 

30 de comentarii


  1. Eu ce sa mai zic ca mai am 30 de ani fara 2 luni din credit? :))) O sa am fix 60 de ani fara 2 luni cand o sa termin :))) Si eu imi doresc sa sar cu parasuta. Candva…

    Răspunde

  2. 22? la mai putini 😀 noi suntem abia la prima rata, deci 30 in cap. scap de ea la 56 😀 deci imi raman 4 ani in care sa fac tot ce vreau – sa sar cu parasuta, sa fac bungee jumping, asta daca ma tine inima pana atunci!

    Răspunde

  3. Eu o lista din asta cu ce sa fac, nu m-am gandit niciodata sa fac. Imi plac lucrurile spontane si daca e sa fie bine, daca nu, nu :)))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.