Asistente medicale UK – o meserie cautata!

In Marea Britanie,  sunt foarte cautate asistente medicale datorita lipsei acute de personal calificat in domeniu. Asistentele medicale din Romania pot in urma inscrierii la NMC in Marea Britanie sa profeseze in Marea Britanie.

asistente medicale

asistente medicale UK

Sunt foarte multe asistente medicale care prefera sa plece la munca in strainatate. Si acest lucru este lesne de inteles: conditii mai bune de lucru, un salariu mult mai bun, program la fel de bun. Daca citim cu atentie fraza de mai devreme, veti intelege de ce se prefera munca in UK: cuvantul mai bun este specificat la toate cele 3 motive.

Salarizarea asistentelor medicale si a asistentilor medicali este foarte atractiva, incepand de la 11 lire/ora. Asistentele medicale si asistentii medicali au multe optiuni putand sa lucreze in azile de batrani, clinici si spitale private sau in sistemul de sanatate national NHS.

Brit ro facilitează alinierea cu succes între candidaţii cu experienţă din România care doresc să se reloce  în Marea Britanie / ţările europene şi angajatorii britanici şi agenţiile de recrutare interesate de recrutarea  de personal  din România.

 Cum puteti ajunge asistente medicale in UK?

  1. Vi se explica exact care sunt procedurile de inregistrare ca asistenta medicala sau asistent medical in Anglia (procesul obtinerii PIN)
  2. Se intocmeste o lista a documentelor necesare obtinerii PIN-ului
  3. Vi se explica care sunt serviciile de care puteti beneficia din partea firmei pentru relocarea ca si asistenta medicala si pentru plecarea cu un contract de munca cu norma intreaga.
  4. Impreuna este stabilita durata procedurilor si se intocmeste un plan de lucru personalizat
  5. Vi se indica locurile de munca disponibile. Faptul ca agentia lucreaza cu mai multi angajatori este un lucru bun. Astfel aplicatia ta va fi inmanata celor care vor avea nevoie de asistente medicale sau de asistenti medicali pentru joburi care au o data de incepere mai tarzie. Astfel poti avea ocazia de a fi selectionat mai repede pentru un contract ce va incepe mai tarziu.

Cine este Brit Ro?

Brit-Ro Consultancy este o companie de recrutare  internationala cu sediul in Romania. Sunt specializati in recrutarea si plasarea personalului romanesc in Marea Britanie si in alte tari europene.

Activitatea de baza a companiei Brit-Ro Consultancy  este de a aproviziona piata din Marea Britanie si alte piete europene, cu o forta de munca profesionala si calificata si a intemeia  relatii de lunga durata cu clientii interesati din Marea Britanie.

In Anglia sunt la mare cautare specialisti romani din toate domeniile, forta de munca bine calificata si vorbitoare de limba engleza. Recrutarea personalului medical auxiliar a inceput de cativa ani.

Brit-Ro Consultancy recrueaza personal din diverse domenii:

 – Domeniul medical: medici specialisti, medici stomatologi, medici veterinari, asistente medicale si infirmieri

 – Personal IT

 – Ingineri: telecomunicatii, CNC, automotive, electronice, mecanice, civile

 – Muncitori calificati in constructii: zidari, tencuitori, dulgheri, electricieni, operatori utilaje

 – Soferi profesionisti categoria C si CE

 – Operatori in depozite: culegatori, ambalatori, operatori utilaje

 – Domeniul hotelier : cameriste, chelneri / personal bar, bucatari, asistenti bucatar, bucatari sefi, receptioneri

Daca va intereseaza un loc de munca in Anglia sau in Germania, ca asistent medical, infirmiera, ingrijitori persoane in varsta, soferi de tir sau multe alte ocupatii, apelati la Brit Ro, o firma serioasa si profesionista.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.