Daca aveti nevoie de gazduire web, TLH va ajuta!

Cautati o gazduire web de care sa fiti multumit? Aveti nevoie de sustinere si nu stiti unde sa apelati? TLH. ro va va ajuta cu sfaturi, informatii si tot ceea ce aveti nevoie.

gazduire web

Gazduire web de care veti fi cu siguranta multumiti

TLH ofera servicii profesionale de gazduire web si de inregistrare domenii pe servere SSD in Romania. Prezenta site-ului in unul dintre cele mai bune Datacentere din Romania si serverele SSD ofera avantajul unui timp de acces la website foarte scazut. Cu alte cuvinte, o incarcare rapida indiferent de marimea paginilor site-ului vostru.

Fara o gazduire web stabila, sigura si cu un uptime peste 99.9%, o mare parte din banii investiti in campaniile de promovare online se pierd.

La TLH.ro, pe langa servicii de gazduire site pentru orice tip de client, persoana juridica sau fizica, veti fi intampinati cu prietenie, grija si suport 24/7! 

Care este rolul TLH?

Rolul firmei de gazduire web nu este doar acela de a stoca un site pe un server, ci de a avea grija de toate nevoile acelui site. De a il verifica periodic, de a interveni rapid in cazuri de atac sau erori rezultate din codingul slab al unor scripturi sau incompatibilitati ale pluginurilor. Aceste erori apar peste tot, pe orice server, rolul firmei de gazduire web fiind de a le identifica si prezenta clientului rapid, inainte ca aceste probleme sa afecteze serverele companiei. La TLH.ro sunt monitorizate permanent site-urile tuturor clientilor nostri, intervenind rapid si oferind suport in orice situatie.

Aveti de a face cu o companie serioasa, o echipa experimentata atat in gazduirea site-urilor cat si in relatia cu clientii.

Cine este TLH?

Top Level Hosting este o companie de hosting cu o atitudine diferita. Isi doreste si reuseste cu succes sa fie profesionisti, activi si mereu aproape de clienti. Ofera servicii de gazduire site in Romania, intr-un mediu profesionist si optim pentru performanta.

Top Level Hosting detine servere proprii, securizate si monitorizate 24/7 de catre echipa. Serverele beneficiaza de conexiuni la internet cu viteze superioare. Toate conturile de gazduire web sunt monitorizate prin softuri moderne pentru a preveni dereglari din anumite erori ale site-urilor. Toate serverele se gasesc in Romania, intr-un datacenter modern cu un personal profesionist si experimentat.

Toata echipa are experienta avansata in servere, CPanel, MySQL, e-mail hosting. Intreaga experienta este pusa la dispozitia clientului prin intermediul serviciilor de gazduire web.

Profesionalismul si experienta recomanda acest site. Orice intrebare aici isi va gasi raspunsul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.