Mobilier copii si tineret de la PremiaMob

In momentul in care va hotarati sa cumparati mobilier copii si tineret, trebuie sa tineti cont de multe aspecte importante. Calitate, seriozitate, aspect, incadrare in camera copiilor. Este extrem de important sa ii implicam si pe ei in alegerea mobili pentru camera lor. Doar ei vor locui acolo, nu?

De ce am ales mobilier copii si tineret de la PremiaMob?

Pentru ca in magazinul online Premiamob nu este imposibil sa gasesti ceea ce visezi. Pe principiul „Esti ceea ce porti”, mobila pe care o alegi te reprezinta. De aceea, PremiaMob este un nou concept care vine in intampinarea celor care isi doresc mai mult decat simple corpuri de mobilier. PremiaMob.ro propune clientilor o mobila cu personalitate, ofera cele mai bune solutii de mobilare pentru birou, dormitor, living sau bucatarie.

  • Experienta – aproape 20 de ani de experienta in comercializarea de mobila
  • Simt estetic – din magazinul online PremiaMob.ro ai ocazia sa alegi o mobila frumoasa, dar care este, in acelasi timp trainica, functională și ergonomica.
  • Satisfactia pe care o are atunci cand clientul pleaca multumit si revine ori de cate ori are nevoie

Ce mobilier am ales eu pentru camera copiilor

Pentru copii au creat un pat cu tobogan, exact acel pat care ii va atrage sa doarma singuri. Sa hotarasca ca a sosit momentul de a se desparti de patul mare al parintilor si a trece in patutul lor cu tobogan. Este un pat din lemn de pin lacuit, care include si salteaua. Pentru copii cel mai important mobilier din camera lor este patul.

mobilier copii

Un alt obiect de mobilier de care trebuie sa tinem cont este biroul. PremiaMob ne recomanda un birou din otel vopsit in camp electrostatic, polipropilena si melamina, de culoare verde. Este la fel de important ca si patul. Aici isi vor face lectiile, vor invata. Trebuie sa il alegem cu stil, astfel incat sa se incadreze bine in camera copilului, iar acestuia sa ii placa biroul si scaunul. Trebuie sa stim ca vor petrece destul timp lucrand la acest birou. Daca lor nu le place, este mai bine sa gasiti un alt model. De aceea v-am spus ca este foarte important sa ii implicati in alegerea tuturor pieselor de mobilier.

birou-copii-astro-2-verde

O alta piesa importanta este etajera. Pentru ca un copil are multe carti, cerute atat la scoala, cat si carti de povesti sau carti interactive pe care orice parinte le cumpara copilului. Asadar vom acorda o importanta si acesteia. Trebuie sa aiba cat mai multe spatii pentru carti, iar etajera pe care am ales-o eu de la PremiaMob are destule. Ba vine insotita si de cutii de depozitare pentru jucarii, pentru ca acestea sa nu mai zaca imprastiate prin camera.

etajera

PremiaMob – alegerea perfecta pentru casa ta!

Pentru ca stiu cat de important este ca mobila din casa ta sa fuzioneze cu personalitatea ta, este nevoie de profesionisti care sa poata livra cele mai bune solutii de mobilare.  Mobilierul este ales cu grija și pasiune, pentru a raspunde atat nevoii de frumos, cat si exigențelor funcționale ale oricarui spațiu. Cel mai bun pret este asigurat prin faptul ca se lucreaza direct cu producatori apreciati din intreaga lume.

Pentru un mobilier copii si tineret, puteti contacta PremiaMob in Showroom-ul Silvarom Baia Mare, Bd. Independentei, nr. 64, Baia Mare, Maramures, la telefon fix: 0262 349 144 sau telefon mobil: 0748 119 453.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.