Sampoane pentru ingrijirea parului de la ImportDirect.ro

Parul nostru are nevoie in permanenta de sampoane hidratante. Fiecare dintre noi are asteptari diferite de la un sampon. Din pacate, putin stiu sa faca diferenta dintre un sampon bun si unul mai putin bun, date fiind strategiile de marketing foarte bine puse la punct, cu care suntem asaltate zi de zi.

Sampoane bune doar la Importdirect.ro gasesti

Da, ati citit bine. La Importdirect.ro am gasit o gama foarte larga de produse, printre care si sampoane. Pe langa alte produse pentru ingrijirea parului, am descoperit aici produse pentru ingrijirea corpului, parfumuri, detergenti, diferite seturi.

De ce Importdirect.ro?

Preturile pe care le intalniti aici se situeaza in medie cu 30-40 % sub preturile actuale de pe piata, aceasta diferenta ajungând până la 200% la anumite produse. Diferenta mare de pret rezulta din mai multe aspecte:

  • Adaos comercial mai scazut (economisirea cheltuielilor prin volumul mare de vanzare);
  • Colaborea directa cu producatori;
  • Se lucreaza aici cu stocuri limitate provenind din mare parte din capete de stoc. Producatorii recurg la lichidari de stoc din diferite motive: variante de produse sau gramaje delistate, schimbari de design, lichidarea suprastocurilor, schimbarea codurilor de bara, produse promotionale sau ocazionale nevandute in campanie;
  • Import Direct profita din diferentele de pret aplicate de catre marii producatori pe diferite piete din Uniunea Europeana (“parallel trading”). Adica, clientul final poate spori extraprofitul castigat de  catre producatori.
  • Iti ofera o gama larga de detergenti si cosmetice din care fac parte cele mai cunoscute branduri introduse pe piata;
  • Majoritatea produselor sunt importate direct din tarile vestice ale Europei si indeplinesc cele mai exigente cerinte in ceea ce priveste calitatea;
  • Gama de produse intalnite aici cuprinde produse care sunt caracterizate prin unicitate pe piata romaneasca fiind fabricate pentru pietele occidentale, Import Direct este unic importator in tara;
  • Vei avea parte de o experienta de afaceri placuta si profitabila, lucrand cu un partener de nadejde.

Care produse le consider eu cele mai bune

Samponul Syoss 500 ml Repair Therapy este unul dintre sampoanele pe care l-am incercat si care mi-a placut. Formula profesionala SYOSS REPAIR THERAPY ofera parului toate ingredientele de hranire necesare pentru a fi puternic si stralucitor. Samponul Syoss Repair Therapy hraneste parul uscat si deteriorat, ajuta la prevenirea puperii parului si il repara in profunzime.

sampon

Samponul Wella Pro Series 500 ml Volume. Samponul contine keratina si polimeri de ingrijire ce contribuie la intarirea firului de par si previne despicarea varfurilor. Ofera parului lipsit de vitalitate volum! Samponul Wella ProSeries Volum cu formula sa usoara da volum parului si o cadere libera. Pentru o aparitie perfecta, bogata la atingere.

0001236

In categoria Şampoane se regasesc un numar de 98 produse. Cel mai ieftin produs din categoria Şampoane este Schauma sampon barbati 250 ml Lemongrass cu un pret de 3,72 lei, iar cel mai scump este Head & Shoulders Sampon 700 ml Sensitive cu un pret de 20,00 lei. Cel mai popular produs este Clear Sampon Barbati 250 ml Action 2in1. In calitate de importator si distribuitor al produselor din categoria Şampoane, Import Direct a incercat cat mai mult sa selecteze produsele dupa criterii care tin de pret, calitate, eficienta, siguranta. Oameni profesionisti va stau la dispozitie pentru orice informatii suplimentare despre produse.

Pentru contact, ii gasiti la Depozitul Central – Str. Garii nr. 4/D, Gheorgheni, Jud. Harghita 535500, email continentalaz@gmail.com, telefon 0366 401 113, 0755 076 005 , de luni-vineri — 09:00-17:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.