Academia de politie, o comedie faina!

Mi-a placut aceasta comedie. Le-am vazut pe toate. De curand am vazut Academia de politie 5. Am ras o groaza…imi plac comediile, ma binedispun. De fapt, cui nu ii plac?

O comedie spumoasa

De data aceasta, cinicul capitan Harris, cel care il inlocuieste temporar pe seful Academiei de Politie – blandul Lassard, are parte de o surpriza de proportii, pregatita de studentii celebrei academii.
Batranul capitan Lassard, seful Academiei de Politie, pleaca in Florida pentru a primi un premiu pentru glorioasa lui activitate. In locul sau vine capitanul Harris, un tip cinic si dur caruia ii place atat de mult Academia de Politie incat vrea sa-i ia locul blajinului Lassard.

Harris se da bine pe langa toti superiorii sai in speranta unei rapide titularizari. Dar studentii se prind de jocul sau murdar si ii organizeaza o mica surpriza.

„Police Academy 5: Assignment: Miami Beach” este unul dintre cele mai amuzante filme ale seriei, daca nu chiar cel mai amuzant. Producatorii schimba decorul actiunii din mohoratul si insipidul oras al academiei in insoritul Miami. Aici politistii dau nas in nas cu cei mai natangi dintre talhari.

Cliseele obisnuite ale seriei sunt completate astfel cu gaguri bufe gen Mr. Magoo, producand hohote de ras in cascada.

Voi ati vazut filmul? Cum vi s-a parut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.