MasajArtemis iti ofera un altfel de masaj in Bucuresti

Cui nu ii place sa se lase pe mana unor profesionisti pentru un masaj relaxant? MasajArtemis ofera insa un altfel de masaj – un masaj erotic in Bucuresti. In ziua de astazi, nu mai suntem atat de incuiati incat sa ne punem mainile la ochi si urechi cand auzim cuvantul masaj erotic. Timpurile s-au schimbat, oamenii au evoluat.

MasajArtemis – masaj erotic in Bucuresti

Masajul erotic, sau senzual este considerat o experienta unica. Prin intermediul acestuia putem atinge culmile placerilor fizice prin stimularea unor zone ale corpului considerate sensibile. In salonul de la MasajArtemis gasiti cele mai atragatoare maseuze, cu o vasta experienta in domeniul masajului. Atentia pentru fiecare parte a corpului este considerata un strict necesar pentru un masaj profesional si complet, astfel ca in salonul Artemis vei fi purtat spre o lume complet diferita, o lume a fanteziilor senzuale de catre cele mai atragatoare maseuze.

Aici, maseuzele sunt alese din randul celor care au nu numai un fizic de invidiat, ci sunt si dornice sa ofere tuturor doritorilor o experienta unica, desavarsita. Mereu disponibile, maseuzele sunt instruite in arta masajului si dispuse sa te viziteze oriunde.

Vei primi cele mai bune servicii de masaj erotic. Pentru asta, maseuzele de aici sunt alese pe spranceana, din randul celor care impresioneaza prin frumusetea lor, prin carisma insa si prin delicatete feminina.

De ce sa alegi maseuzele de la  salonul Artemis?

 – sunt bine pregatite, astfel ca detin un nivel master in arta masajului erotic

 – indeplinesc si criteriile medicale complete pentru a putea practica acest job.

– te vor impresiona prin frumusete si senzualitate

– feminitatea lor si delicatetea de care dispun este un mare plus pentru ele

Definita in cuvinte pentru maseuza Artemis este ca o zeita: senzuala, impunatoare, care te stimuleaza si te atrage chiar si prin simple vorbe sau atingeri.

MasajArtemis

Daca vrei sa faci parte din echipa salonului de masaj Artemis, atunci trebuie sa stii ca,  candidatele ideale trebuie sa fie:

– majore
– cu un aspect fizic deosebit
– dornice de castiguri mai mari
– comunicative
– punctuale si politicoase
– cu experienta in domeniul masajului si cunoscatoare a unei limbi straine – cu toate acestea, nu este obligatoriu sa se incadreze si in astfel de cerinte.

De asemenea, cateva dintre atributiile unei maseuze, angajata la salonul Artemis:

– respect maxim pentru cei cu care interactionezi, de la clienti la colege
– respectarea stricta a regulamentului de ordine interioara
– realizarea masajelor la inalte standarde de calitate
– absolvirea trainingului oferit gratuit de salon
– respectarea programului de munca asupra caruia s-a convenit de ambele parti.

Desi acest subiect este discutat mai rar, totusi am gasit pe google mai multe pareri si recomandari. Chiar daca un astfel de masaj nu este pentru oricine, eu sunt sigura ca exista destui doritori care ar lasa ceva bani din portofel pentru serviciile acestor fete. Nu?

Daca te-am convins sa vizitezi salonul Artemis, ar trebui sa stii si adresa acestuia: Str. Costache Negri, Nr. 18, Sector 5, Bucuresti, Romania. Iar ca punct de reper: Zona Cotroceni – Piata Operei. II poti apela la numarul de telefon pentru programari 0727 861 111, sau la adresa de email artemis.masaj@gmail.com. De retinut ca programul de luni pana sambata: 13:00 PM – 04:00 AM, iar duminica: 16:00 PM – 02:00 AM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.