Cand nu stii…intrebi un prieten, nu?

Nu le poti cunoaste pe toate, important e sa ai un prieten bun, care le stie pe toate, nu?

Sa va spun ce am patit. Scriam la un articol aseara, cand, incercand sa pun o poza am vazut ca nu imi mai apare nici una in biblioteca. M-am gandit ca e vreo eroare. Am iesit de pe blog si m-am autentificat iar. La fel! Pfoai, nu intelegeam ce se intampla. Nu stiam unde sa ma uit…Ma uitam ca mata in calendar.

Ce faci cand ti-ai prins urechile? Intrebi un prieten, logic!

Si asta am facut. Desi era ora 00:00, draguta mea prietena a stat cu mine pana aproape de ora 2. A dezinstalat plugin-uri, a descoperit niste erori…lungi…care pentru mine erau necunoscute.

M-a indemnat sa postez intrebarea si pe cateva grupuri de specialitate, ceea ce am facut.

V-am spus ca deja era aproape de ora 2 noaptea, foarte tarziu. Asa incat a ramas ca ne uitam ( a se citi se uita) de dimineata in blog.

M-am culcat foarte suparata si la fel m-am si trezit. Am incercat sa vad daca acum imi vede pozele in media. Si…miracol, mergea!

A actualizat plugin-urile…care…nu stiu…v-am spus ca sunt total paralela cu partea asta tehnica si acum blogul imi merge chiar mai bine ca inainte.

Morala: asigura-te ca ai intotdeauna un prieten, pe care il poti deranja oricand, la orice ora. Glumesc: iti multumesc, draga mea prietena. Sper sa nu mai am probleme, ca o mierlesc iara. Si iar ma vezi sunand la usa ta :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.