Me Before You – unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste!

Acest film este inclus in topul celor mai frumoase filme de dragoste, parerea mea. M-a impresionat atat de mult povestea celor doi. Eroii fac parte din doua clase sociale diferite, adica o provinciala saraca, dar inimoasa si  un print.

O frumoasa poveste de dragoste!

Pe scurt,  filmul urmareste povestea lui Lou, o tanara dintr-un orasel cam lipsit de perspective si a lui Will, un barbat de succes ajuns in scaunul cu rotile dupa un accident. Will simte ca nu mai are pentru ce sa traiasca pana cand o angajeaza pe Lou ca infirmiera. Pentru a ii dovedi ca viata merita trăita, Lou il ajuta sa se indrepte, impreuna, catre mai multe aventuri.

dragoste

Un film foarte bun, impresionant, cu o interpretare formidabilă a Emiliei Clarke, binecunoscută din Game of Thrones în rolul lui Daenerys Targaryen sau din Terminator Genisys, unde o interpretează pe Sarah Connor.
Pentru mine, Emilia Clarke a fost o revelaţie iar filmul o lecţie de viaţă. Viaţa aşa cum ar trebui trăită, cu intensitate, cu raţiune sau fără, cu inima şi cu sufletul.

Permanent am avut senzatia de realitate. Fara exagerari, un cadru linistit, scenele nu sunt exagerate, actorii perfecti pentru rolurile lor.  Nu sunt de acord cu finalul, dar nimeni nu cunoaste drama celuilalt.

Ideea filmului a fost sa intelegem ce inseamna „viata”, ce inseamna „sa traiesti”. In ziua de azi, multi pun banii pe primul loc. El nu a stiut ce inseamna dragostea adevarata pana cand a intalnit-o pe ea si deja era prea tarziu.

Voi ati vazut filmul? Cum vi s-a parut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.