Un hotel… o dragoste…un foc ce arde chiar și în ploaie!

Privesc cum picăturile de ploaie îmi bat în geam. Îmi place aici…este liniște, este exact ce aveam nevoie noi doi…eu și soțul meu. Am venit aici cu un singur scop, să ne redescoperim…să gasim pasiunea ce ne-a legat o dată.

Ploaie

O ploaie ce ne-a unit și încă o face!

Suntem părinți, avem două fete, iar acest lucru ne-a unit foarte mult. Dar ne-a și îndepărtat pe noi, ca și iubiți. Am ajuns să fim părinți, parteneri de viață, dar …. unde este focul iubirii? Ne îmbrățișăm…câteodată, ne sărutăm…dar nu ca la început, facem dragoste…dar nu cu pasiunea ce ne-a legat.

Ce căutăm aici? Scânteia care să aprindă flacăra, ea încă mocnește, nu s-a stins de tot. Dar în mormanul de griji și de încercări de a fi cât mai bine pentru familie, pentru fete, am uitat să o hrănim.

…………

O surpriză în acorduri de ploaie

Te aștept la gară, la casa de bilete unde ne-am cunoscut! Nu lua nici un bagaj. Te vreau doar pe tine acolo și….o umbrelă! Am o surpriză pentru tine!

A fost tot ce mi-a spus soțul meu la telefon.

Fetele rămân la mama ta. Am vorbit deja cu ea, l-am auzit, exact în momentul în care vroiam să întreb de ele.

Am inchis telefonul fără să spun nimic. Nici da, nici nu. Dar m-am îmbrăcat ușor…fără să mă gândesc la nimic. Decât la el…bărbatul de care m-am îndrăgostit acum 13 ani, în gară la Buzău, așteptând să iau bilet pentru trenul cu care urma să ajung la București. Eram studentă…și el era student.

Am ajuns la gară. Era 12:45. Exact ca acum 13 ani. Nu era nimeni la bilete….Oare a fost o glumă? Am ajuns exact la aceeași casa de bilete, unde ne-am cunoscut în urmă cu 13 ani. Amintiri frumoase, plăcute, la care nu m-am mai gândit de mult. I-am simțit parfumul, știam că e acolo, în spatele meu. De data aceasta a fost invers. Eu eram prima la bilete, el aștepta după mine. Acum 13 ani mi-a cedat rândul în fața lui, ca un adevărat gentleman…așa cum este el de obicei. M-a așteptat să iau biletul, să vadă ce destinație am. Am plecat împreună spre tren…noi doi și o umbrelă. Exact ca acum.

Nu știam unde mergem, dar era plăcut. Mă uitam în ochii lui și vedeam din nou acel băiat drăguț, care m-a impresionat cu felul lui de a fi, de a vorbi. Fără să-mi spună vreun cuvânt, m-a ajutat să urc în tren. Același tren…sau poate altul…Mergeam în orașul în care ne-am început frumoasa poveste de iubire, care ne cunoștea atât de bine…deși nu l-am mai vizitat de mult. În București…

Un hotel de vis, un loc de neuitat!

Am ajuns la hotel. Este atât de frumos, este romantic, este de vis! Hotel Arc de Triomphe…aici am găsit intimitate, relaxare, exact ceea ce căutam pentru a fi doar noi doi.

hotel

Este un hotel de 4 stele superior, cu o excelentă amplasare, într-una dintre cele mai selecte și liniștite zone din centrul Bucureștiului.

Ulterior am aflat că hotelul face parte din lanțul RESIDENCE HOTELS (business & wellness), primul lanț de boutique-hoteluri din România, de 4 stele. V-am spus că este un hotel de lux, nu? Ei bine, se numără și printre primii membri ai BLLA (Boutique and Lifestyle Lodging Association), singura asociație de boutique-hoteluri din lume, cu sediul în Los Angeles. Pe lângă hotelul Arc de Triomphe, în București mai există încă două hoteluri ce fac parte din lanțul Residence Hotels, iar cel de-al patrulea, Les Mandariniers, este situat pe Riviera franceză, în Hyeres.

Încă de la intrare, totul pare un vis. Personalul extrem de amabil, gata să îți sară în ajutor în orice moment.

receptie

Am fost primiți regește în camera decorată cu stil, cu obiecte de mobilier din lemn masiv și materiale din bumbac egiptean. Camera este extrem de elegantă, dotată cu aer condiționat cu control climateric individual. În baia cu o cadă mare aveam uscător de păr, papuci și prosoape de baie din bumbac 100%. Pe patul mare tronau două perne non alergenice. Am descoperit un mini-bar, dar și telefon internațional și cablu TV. Aici ai toate condițiile astfel încât să te bucuri de o ședere minunată.

camera

SPA – visul oricărei femei, un răsfăț binemeritat!

După ce am admirat camera mare și primitoare, am coborât să ne găsim relaxarea la saună și jacuzzi. Aici ne aștepta sauna, care să ne învăluie în aburul înmiresmat, dar și jacuzzi unde ne-am putut relaxa și am privit viața cu bucurie.

sauna si jacuzzi

Soțul meu s-a gândit la un răsfăț pe cinste, beneficiind la SPA de momente unice împreună, amintindu-mi astfel motivul pentru care m-am îndrăgostit iremediabil de el. Este un romantic incurabil, calitate pe care rar am mai întâlnit-o la un barbat.

spa

După o oră de relaxare totală, am urcat în cameră pentru a ne bucura unul de celălalt. Aici am uitat de griji și de probleme, însă nu și de fiicele noastre. Ne-am gândit să le sunăm pentru a le auzi vocea, era prima dată când plecam fără ele, dar și pentru a le asigura de toată dragostea noastră. Îmi este dor de ele…deși mă bucur de aceste momente petrecute doar în compania bărbatului iubit.

Deși nu ne era foame absolut deloc, am comandat ceva în cameră, room-service-ul dovedindu-se ireproșabil.

room service

Dis de dimineață ne-am trezit îmbrățișați, cu dor de fete, dar cu regret că timpul petrecut aici se apropie de sfârșit. Am ieșit pe terasă pentru a ne savura în liniște cafeaua. Cerul era acoperit de nori, semn că până și el va plange după plecarea noastră.

Când ne-am întors în cameră am găsit totul dereticat, noi nici patul nu apucasem să îl facem, semn că personalul de la serviciul de menaj trecuse pe aici. Însă nu ne deranjaseră absolut deloc, nici nu am simțit când au intrat sau când au ieșit.

camera hotel

Rămas bun, martor al iubirii noastre

A fost un weekend minunat, de vis. Mi-aș dori ca timpul să se oprească doar o clipă în loc, permițându-ne să ne mai bucurăm încă puțin unul de celălalt aici, în acest hotel primitor.

Ce minunat ar fi dacă fiecare barbat și-ar lua iubita și i-ar oferi măcar un weekend de neuitat. Doar ei doi și hotelul Arc de Triomphe, locul ideal pentru un răsfăț minunat, acel răsfăț pe care îl merită orice femeie.

https://www.facebook.com/ArcdeTriompheHotel/videos/1205860766107593/

…………………..

Plec de aici cu o promisiune: locul care ne-a ajutat să reaprindem acea pasiune uitată într-un colț stingher va fi martorul iubirii noastre veșnice. Și ne vom întoarce ori de câte ori vom simți că ne lipsește acel ceva. Ori de câte ori ne vom dori acel moment de răsfăț doar pentru noi.

residence-hotels

Articol scris pentru proba nr. 6 din SuperBlog 2016.

16 comentarii


 1. Ne-am gandit si noi la un moment dat, sa repetam prima noastra intalnire, Timp de 5 ani nu am reusit :)) poate la anul!

  Răspunde

 2. Imi parea mie cunoscut hotelul, apoi i-am cautat adresa si mi-am dat seama ca trec mai mereu cu masina pe langa el :))) Imi place mult cum arata exteriorul si banuiesc ca la interior e si mai si.

  Răspunde

 3. O poveste frumoasa cu happy end. De obicei barbatii fac surprize dar uita de zilele aniversare sau de anii de aniversare. Felicitari pentru zilele frumoase petrecute impreuna

  Răspunde

 4. O poveste care merita sa fie scoasa in evidenta, iar a doua sansa, ambianta si retrairea emotiilor a facut-o speciala. Ma bucur ca alegerea locatiei a avut efectul dorit.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.