Ador culoarea rosu! Oare de ce?

Pur si simplu, iubesc rosu. Culoarea rosie simbolizeaza caldura, foc, pasiune, entuziasm si agresiune. Poate mari presiunea sangelui, dar si ritmul respiratiei.

Rosu

* sursa foto: Google.ro

Rosul are efectul de a stimula oamenii sa ia decizii in mod rapid si creste sperantele. Oare asta este cauza pentru care imi place? Hmmm…nu stiu…

Rosu capteaza atentia!

Am observat ca are darul de a capta atentia. Cuvintele si obiectele de aceasta culoare sunt imediat observate. Ele sunt foarte des utilizate in decorarea interioarelor.

O masina de culoarea rosie este tot ce iti doresti, nu? Asa gandeste toata lumea! Se stie ca in ceea ce priveste masinile exista o corelatie intre culoarea rosie si rata furturilor.

Culoarea rosie poate fi o culoare foarte intensa care naste sentimente extreme. Hainele rosii pot da senzatia de vivacitate si putere, dar si pe cea de conflict, agresiune.

Rosul domina!

Rosul domina. Din aceasta cauza cred ca ar trebui folosit numai pentru a sublinia ceva si nu ca si culoare principala. Insa mie imi place, foarte mult chiar.

Incaperile in care predomina culoarea rosie creaza nervozitate. Oare? Eu am o camera varuita in culoarea rosie. V-ati imaginat, nu? In aceasta incapere pierd sirul timpului. Da….Cred ca asta este un motiv pentru care se intalneste foarte des in cazul casinourilor si barurilor. Si restaurantele utilizeaza adesea rosu intrucat acesta stimuleaza apetitul.

Voua ce culoare va place? Care va caracterizeaza?

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.