Cand copilul nu e bine, nu iti este bine nici tie

Revin la otita…cand copilul nu e bine, tu ca mama ai impresia ca se naruie cerul, nu- i asa? Dupa cinci zile de antibiotic si alte 4 inainte de tratament, urechea este tot „varza”.

Astazi iar drum la cabinet la ORL, consultatie, alt tratament, alti bani. Si…bineinteles ca tratamentul anterior nu fu OK. Picaturile de ureche nu au fost exact ce trebuiau…antibioticul la fel…

Atatea experimente pe copil, incat imi vine sa merg la spital si sa ii spun doctoritei de sambata noapte sa isi schimbe meseria. Da, stiu…sunt atat de multi doctori dedicati muncii lor, dar sunt unii care pur si simplu nu au nici o treaba. Sunt si sictiriti de viata, ca uneori mai bine iti bagi un bat…undeva, decat sa ajungi pe la urgente.

Si e aceeasi doctorita care in urma cu 4 ani mi-a spus sa revin la ea sa ii faca spalaturi in ureche Antenoliei. What the fuck??? La doar 2 anisori…Noroc ca am mers sa mai cerem o opinie si ni s-a spus ca nu este necesar.

Copilul meu este cel mai important!

Asa gandim noi, mamicile! Si cand ii vezi ca se chinuie si plang si ii doare….si nu le trece, iti vine sa mori cu doctorii de gat.

Sper sa ne treaca cat mai repede, sa fie bine pitica si sa imi reiau si eu activitatile…Sa ajung si eu cu toate restantele la zi. Sa fac si eu o baie linistita, nu una in viteza…Sa nu o mai aud miorlaind non-stop…Sper…sper.. sper..

2 comentarii


  1. Asa este! 🙁 Al meu a fost racit zilele astea si nici mie nu mi-a fost bine. Si nu ma refer ca am luat si eu raceala, dar cand il vedeam bolnavior mi se rupea sufletul. Acum ne-am revenit! 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.