Trupa mea de suflet, trupa Roxette!

Vă mai aduceți aminte de trupa Roxette? Am crescut cu melodiile acestei trupe, le-am fredonat, mi-au plăcut, le-am ascultat!

trupa

O trupă de excepție!

Solista trupei, Marie Fredriksson, a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier în 2002. De-a lungul timpului a fost supusă unor intervenții chirurgicale și mai multor sesiuni de chimioterapie. În 2005, artista declara că este sănătoasă și nu se mai află sub tratament.

Pe 30 mai 2011, când a împlinit 52 de ani, Marie Fredriksson deborda de energie și le mulțumea miilor de români care îi cântau „La mulți ani!”. Pe 17 mai 2015, însă, foarte slăbită, Marie a fost adusă pe scenă de un însoțitor. A fost așezată pe un scaun de unde nu s-a ridicat pe toată durata concertului. La sfârșit însă, a fost ajutată să se ridice și, în semn de mulțumire, a reușit să facă două plecăciuni în fața publicului.

Adorată de milioane de fani Roxette din toată lumea, Marie Fredriksson a fost la un pas de moarte în anul 2002. A leșinat în baie și, în urma investigațiilor medicale, artista a fost diagnosticată cu tumoare la creier. În urma unei intervenţii chirurgicale extrem de complicate care i-a afectat şi vederea, Marie a reînvăţat să trăiască aproape de la zero. În urma miilor de ore de recuperare, în 2008 a fost declarată aptă să revină pe scenă. Însă au apărut şi alte probleme care au dus la o înrăutăţire a stării ei de sănătate.

În 2009, duoul danez s-a reunit și a reînceput să susțină concerte live, însă acum a anunțat că show-ul din Cape Town, Africa de Sud, susținut în februarie 2016 a fost ultimul lor concert, deoarece Marie a fost sfătuita de medici să nu mai concerteze.

roxette-30-mai-2011

Îmi pare tare rău de boala lui Marie, îmi pare rău de vocea ei. Împreună au fost extraordinari, o trupă minunată care ne-a încântat cu hituri superbe.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.