Zucchero vine din nou in Romania!

Ați auzit și voi că Zucchero vine iar în România? Dintotdeauna mi-a plăcut timbrul lui vocal, mi-au plăcut melodiile lui.

Vine

Zucchero vine în România să ne încânte cu vocea sa minunată!

In urmă cu două luni, artistul italian a lansat noul lui album “Black Cat”. Urmează să îl promoveze în această toamnă în cadrul unui turneu, prin 30 de oraşe mari din Europarlamentare, plus alte 10 concerte doar la Verona. În ultima parte a turneului european, Zucchero ajunge şi în România. La Sala Polivalentă din Cluj pe 12 noiembrie şi la Sala Palatului din Bucureşti pe 14 noiembrie 2016.

Încă din anul 1970, Zucchero a intrat în atenţia publicului prin hituri pe care este imposibil să nu le fi ascultat vreodată: “Baila Morena”, “Senza una donna”, “Il volo”, “Diamante” etc.

Zucchero a cântat prima oară la Brașov, dar și la festivalul de la Mamaia. Își aduce aminte cu drag de România și abia așteaptă să o viziteze din nou. Cel puțin, așa mi-a lăsat mie impresia din interviul pe care l-am văzut weekendul acesta pe un post de televiziune.

Părinții săi, fermieri din nordul Italiei, au vrut ca el să devină veterinar, însă după câteva zeci de examene, el s-a întors la muzică, pasiunea sa din copilărie. Ajungând să vândă până în prezent 60 de milioane de discuri.

Băiatul de zahăr care și-a dobândit numele de scena încă de mic, din alintul unei profesoare, a colaborat cu Pavarotti. A urmat perioada sa americană și turneele cu Eric Clapton, colaborările cu Sting, Ray Charles, Paul Young, Joe Cocker.

Îl așteptăm să ne încânte cu melodiile care l-au făcut celebru, dar și cu noi melodii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.