Urechea…bat-o vina!

Ce faci când copilul plânge la 12 noaptea ca îl doare urechea? Te îmbraci, scoli soțul care doarme dus în sufragerie și pleci la spital. Nu?

Aseară, chiar de când am culcat fetele mi-am dat seama că e ceva cu Sofi. Că o deranjează ceva. E răcită și e pe tratament de 4 zile deja, cu antibiotic. Deși au trecut patru zile de când ia antibiotic, în afara de faptul că nu mai tușește decât foarte rar, ea nu se simțea mai bine.

Au, mami, urechea!

Asta a fost primul țignal. Adormise…și s-a trezit cu durerea. Bineînțeles ca am plecat la UPU imediat. M- a durut și pe mine urechea și știu cât de rău este. Concluzia: otită in partea dreapta…Datorită mucozităților în exces, blocând astfel trompa lui Eustachio.

Tratament? Normal…un alt antibiotic, antiinflamator pentru durere, picături pentru ureche, aerosoli în continuare.

Concluzia: săptămâna viitoare este a patra de când tușește, e răcită și acum colac peste pupăză otită. Am început cu bine căminul. Din 5 săptămâni, noi am fost 5 zile o dată, o zi în altă săptămână si 2 zile în alta.

Ca mamă, când îți vezi copilul că suferă, te doare si pe tine. Ai face orice sa il scutești de durere. Ai fi in stare să te lupți cu urșii pentru el. Nu-i așa?

2 comentarii


    1. Mulțumim! Vaiii…e așa de nesuferita, nu ii intri cu nimic in voie. Ma accepta doar pe mine, nici cu Ante nu vrea sa se joace. Sper sa își revină cat mai repede, ca in curand o iau razna 🙁

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.