Draga mea mămică, acum ai propriul doctor în frumusețe!

Draga mea prietenă, trebuie să mă ajuți. Nu știu ce să mai fac. Sunt disperată! De când am rămas însărcinată, mă confrunt cu căderea părului. Părul meu odinioară bogat și mătăsos, ce cădea în bucle minunate pe umeri, acum a ajuns atât de rar și lipsit de vitalitate. Cu ușurință, reușești sa îți dai seama câte fire de păr mi-au rămas.

Bebelușa asculta fascinată vocea mamei, compătimind-o. Nu auzea răspunsul prietenei mamei ei, dar îl intuia. Nu știa ce sfat să îi dea. Săraca mami, după ce că i s-au umflat picioarele ca niște buturugi, a început să o doară și spatele, ieri am auzit-o spunăndu-i tatei că i s-a spart un canin… Și acum…îi cade părul. Oare, eu să fiu de vină? Cred că asta înseamnă „de când am rămas însărcinată”….Sper ca mami să găsească un remediu…dacă nu, mă fac eu mare mami și sigur voi găsi o soluție la problema ta.

fat-burtica

Draga mea mămică, te voi ajuta eu, să știi!

Așa gândi bebelina, așteptând cu nerăbdare clipa când mami o va lua în brațe și o va strânge la pieptul ei. Și clipa aceea, sosi. Mămica plecă însoțită de tătic, cu emoții foarte mari și cu inima bătându-i în piept atât de tare, încât ii era teamă să nu sară. Sosise clipa cea mare! Clipa când ele două se vor întâlni și îi va vedea fețișoara cea drăgălașă. Totul decurse perfect, bebelușa era bine, iar mami o ținea în brațe, așa cum își dorise. Acum o putea vedea, nu doar auzi. Era…exact cum își imaginase…perfectă!

barza

Anii au trecut…cele două erau extrem de apropiate, se iubeau atât de mult. Mămica făcea orice posibil ca fetița ei să fie fericită, iar micuța o răsplătea cu surâsuri și multe cuvinte de dragoste. Îi plăcea școala, învăța cu drag și avea numai note de 10, ceea ce o mulțumea pe mămică atât de tare. Era mândră de fetița ei!

Fetița crescu, dar cum nu uitase de promisiunea pe care i-o făcuse mămicii când era în burtică, deveni…doctor în frumusețe, căutând să găsească o soluție pentru părul mamei care era din ce în ce mai puțin.

Ați ghicit, fetița sunt eu și mulțumită mamei mele dragi am un serviciu de invidiat. Lucrez alături de specialiștii Gerovital,  punem suflet în produsele pe care le creăm, fără să ne gândim la reguli, buze mai pline, piele mai închisă la culoare și simetrii perfecte, ci la femeie și la frumusețea ei naturală. Începută cu peste 120 de ani în urmă, activitatea Farmec are astăzi o largă recunoaştere, atât în România, cât şi în lume, produsele companiei fiind exportate în ţări din Europa, Asia şi America de Nord.

Cosmeticele Gerovital – prima gamă anti-age din lume.

Povestea brandului românesc a început în 1967, atunci când Prof. Dr. Ana Aslan, pionier al gerontologiei medicale mondiale, a încredințat formula Gerovital H3 companiei Farmec pentru a fi unicul producător al cosmeticelor care au făcut istorie.

farmec_superblog_proba-150x150

Pe lângă căderea părului cu care se confruntă mama mea, o dată cu trecerea timpului, pielea sa a început să își piardă fermitatea. Plecând de la aceste probleme, căutând soluții, am lansat prima linie de produse dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+ Prof. Dr. Ana Aslan, creată în colaborare cu specialiști din domeniul sănătății.

Gerovital, Doctor în frumusețe, reprezintă garanția inovației și a calității, iar noile produse din gama Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan certifică clinic eficienţa produselor.

Gerovital – Brandul nr. 1 în categoria Tratamente de păr

Întorcându-ne la oile noastre, combinând extract din rădăcină de Maca, biocapigen, apiginină, procapil și acid oleanoic am creat tratamentul anticădere cel mai eficient, care oprește căderea excesivă și stimulează creșterea părului sănătos. Extrem de important de reținut este faptul că produsul nu conține parabeni, fiind un produs hipoalergenic.

Procapilul, complex biologic activ format din matrikină vitaminizată, apiginină şi acid oleanolic acţionează asupra cauzelor care provoacă alopecia.


Biocapigen
-ul, amestec de principii biologic active de origine botanică și de biosinteză  acţionează sinergic în vederea eliminării tuturor cauzelor care pot provoca căderea şi slăbirea părului.

Extractul din rădăcina de Maca se utilizează în stimularea creșterii părului, prevenirea alopeciei și protejarea părului împotriva stresului endogen și exogen.

draga

Farmec – originalitate și calitate 

Pentru a îi oferi mamei șansa de a preveni și a reduce ridurile, am creat activatorul antirid. Această minunăție este un dispozitiv electric cu vibraţii de înaltă frecvență, care folosește tehnologie avansată în prevenirea și reducerea ridurilor, bazată pe ioni pozitivi și negativi.
Activatorul asigură un masaj eficient pentru îmbunătățirea circulației, curățarea porilor și pătrunderea în profunzime a ingredientelor active din creme în piele. Este portabil, având o funcționalitate simplă.
  • Lumina albastră și Ion pozitiv (+) ajută la curățarea feței și la relaxarea celulelor.
  • Lumina roșie și Ion negativ (-) se utilizează după aplicarea cremei recomandate din GH3 Derma+ și ajută la pătrunderea în profunzime a principiilor active din cremă.

gerovital-derma3

Faptul că o văd pe mama mulțumită acum de vitalitatea părului ei, de pielea ei fermă și sănătoasă, mă face mândră că mă număr printre cei ce recomandă produsele românești de calitate. Dragi femei, cumpărați produsele Farmec, produse create cu profesionalism, ce vă ajută să vă descoperiți individualitatea și farmecul natural. Să spuneți nu frumuseții de vitrină și frumuseții impersonale. Să va bucurați de un raport calitate-preț extraordinar.

Așa că, dragă mămică, alege să fii frumoasă pentru simplul fapt că tu ești o femeie cu farmec! Acesta este secretul frumuseții!

*sursa foto: farmec.ro; google.ro

Articol scris pentru proba nr. 3 din SuperBlog 2016.

34 de comentarii


  1. Cei de la Farmec au produse excelente. Si ai dreptate, orice mamica trebuie sa se ingrijeasca si sa nu se neglijeze daca prioritatea este copilul, pentru ca astfel se va simti mai bine in pielea ei, iar starea de bine se transmite si la bebe. 😀

    Răspunde

  2. Dragă mămică, felicitări pentru exemplul dat și pentru că ai grijă de tine. E foarte important să nu uiți de tine și să îți acorzi zilnic câteva clipe de răsfăț alături de Farmec.

    Răspunde

    1. Multumesc. Farmec chiar mi-a salvat parul prin samponul si tratamentul pe care le-am folosit, asa incat recomand cu drag folosirea produselor Farmec!

      Răspunde

  3. eu sunt incantata in general de produsele farmec, cu mici exceptii, deh, nimeni nu e perfect. dar e tare frumos ca un copil sa se gandeasca la mama lui cu atata drag!

    Răspunde

  4. Produse care nu dezamagesc iar daca vreodata se intampla ca cineva sa nu fie multumit de un anumit produs, asta nu inseamna ca nu e bun ci poate nu i s-a potrivit respectivei persoane.

    Răspunde

  5. O fetita isi doreste sa ajungqa doctorita in ciuda faptului ca majoritatea copiilor se tem de doctor. Nu multi reusesc pentru ca prioritatile si preferintele se schimba pe parcurs. Povestea este frumoasa si cred ca orice mama ar fi mandra ca fetita ei sa ajunga doctorita si sa isi gaseasca jobul perfect

    Răspunde

  6. Felicitari pentru articol, Diana! Ai scris foarte frumos in stilul acesta bebelin, chiar foarte frumos, dar mi-ar fi placut daca ai fi formulat singurica unele paragrafe, in loc sa le dai copy-paste de pe site si, de asemenea, daca ti-ai fi folosit latura creativa la maxima capacitate. Felicitari inca o data pentru articol si mult succes la urmatoarele probe!

    Răspunde

    1. Multumesc frumos, Bianca! Ma bucur ca ti-a placut articolul, acele paragrafe mi s-a parut mult mai bine daca le scriu exact cum sunt in descriere. Iti multumesc frumos pentru aprecieri si usor, usor sper sa scriu si mai bine de atat! :*

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.