World Smile Day – zambiti, va rog!

Astazi sarbatorim ziua Mondiala a Zambetului, World Smile Day. Asadar, zambiti, va rog! Zambetul este ca o carte de vizita. Un zambet larg, frumos, radios ne face o persoana extrem de placuta! Nu-i asa?

Smile

World Smile Day

Indiferent de situatii, nu uitati sa zambiti! Asta este cel mai important! Un zambet al fetelor mele, chiar si un mic suras, imi insenineaza viata. Ele nu stiu cate greutati sunt..si nici nu vreau sa afle prea curand. Ele sunt fericite si zambesc mereu. Este singurul lucru pe care mi-l doresc, ca mandrele mele sa zambeasca intotdeauna, sa nu cunoasca tristetea si sa fie sanatoase! Zambetul lor ma incalzeste precum o face soarele.

Zambetul este un accesoriu din ce in ce mai important pentru succes. Este demonstrat statistic ca un zambet impecabil creste simtitor sansele de obtinere a unui job sau de imbunatatire a salariului.

Din pacate, stresul cotidian ne pune tuturor probleme in a zambi. Cel mai adesea suntem prea ingrijorati si preocupati de problemele personale si profesionale pentru a ne aminti sa zambim. Zambetul este insa un lucru deosebit de important, care ne poate ajuta sa ne schimbam starea de spirit.

Chiar daca sunteti trist sau suparat, zambiti…zambiti cat mai des! Nu, nu va trece supararea si nu va fi totul roz, insa ti se schimba starea de spirit. Parca devii un alt om! Viata arata altfel dupa un zambet. Nu credeti?

Va provoc ca in acest moment sa zambiti. Chiar daca nu cititi nimic amuzant in aceasta postare, zambiti! Nu-i asa ca va simtiti bine stiind ca aveti un zambet larg pe fata?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.