Citatul zilei: Cand o usa se inchide, o alta se deschide!

Astazi de dimineata am primit un e-mail tare dragut, avand ca subiect citatul zilei.

usa

Citatul zilei: „Cand o usa se închide, o alta se deschide; dar deseori ne uităm atât de mult la ușa închisă că nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.” – Helen Adams Keller

Mi-a placut foarte mult acest citat, asa ca am cautat si eu cate ceva despre cea careia ii apartine.

Helen Adams Keller s-a nascut pe 27 iunie 1880 in Tuscumbia, Alabama si a murit la 1 iunie 1968, stingandu-se cu 26 de zile inainte de-a 88 aniversare in casa sa, in Arcan Ridge langa Westport, Connecticut. Helen Keller a fost scriitoare americana, prima surdo-muta care a absolvit colegiul.

Familia Keller era originara din Germania iar tatal ei,  de origine elvetiana. Parintii ei –  capitanul Arthur H. Keller si mama sa, Kate, a doua sotie a capitanului. Mama sa a fost verisoara generalului Robert Edward Lee, care a condus armata Confederatiei Statelor din Sud in Razboiul Civil American.

Din punctul meu de vedere, exista foarte mult adevar in spusele lui H. Keller. Se intampla de foarte multe ori ca suferintele din trecut sa iti acapareze toata atentia. Sa te opreasca in loc si sa-ti pastreze sufletul inchis ca o pasare in colivie. Cred ca intotdeauna se deschide o alta usa! Tocmai datorita faptului ca viata este nu un drum, ci o multitudine de drumuri din care noi avem posibilitatea sa alegem.

Uneori daca nu am ramane in situatiile critice ancorati in trecut, am vedea si portita spre viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.