Ramas bun, plutonier Capsuna!

Ca tot romanul, si eu l-am indragit pe plutonierul Capsuna, de aceea ii spun ramas bun!!  Vestea plecarii lui dintre noi, m-a intristat. A fost unul dintre marii actori ai filmului romanesc.

Ramas bun

Acum Brigada Diverse s-a reunit in ceruri. Primul care a plecat sa il incante pe Dumnezeu cu talentul sau a fost capitanul Panait – Toma Caragiu, care nu a supravietuit cutremurului din ’77. In 1997 l-a urmat maestrul Trandafir, alias Puiu Calinescu. Un an mai tarziu se reintalneau cu sergentul major Cristiloveanu- Dumitru Furdui. Celebrul Dem Radulescu, actorul care l-a interpretat pe Gogu Steriade se stingea in anul 2000. 10 ani mai tarziu, in 2010, haiosul Patraulea – Jean Constantin se alatura echipei BD. Dupa multi ani de suferinta, pleca dintre noi si maiorul Dobrescu, celebrul Iurie Darie in anul 2012. Iar acum, in 2016, plutonierul Capsuna – Sebastian Papaiani reintregeste echipa Brigada Diverse din ceruri.

Ramas bun, plutonier Capsuna!

Ni-l amintim pe Sebastian  Papaiani si in rolul lui Pacala. I-a dat viata nepotului lui Nea Marin Miliardul, Suca, in „Toate panzele sus” interpretandu-l pe marinarul Ieremia, dar si drept soldatul Penes Curcanul.

Ultimul mesaj pe care Sebastian Papaiani l-a postat pe Facebook  dateaza din 27 august, când şi-a petrecut ziua de nastere in spital: „Va multumesc si va sunt recunoscator pentru cuvintele si gandurile frumoase primite in ultimele zile! E pentru prima data cand imi petrec ziua de nastere intr-un spital, dar, cu ajutorul acestui canal de comunicare, am avut impresia ca am fost invitat la o petrecere surpriza unde, spre surprinderea mea, eu am ascultat tot timpul, iar voi ati vorbit tot timpul. Va iubesc si sper ca Dumnezeu sa-mi dea posibilitatea sa va revad cat mai curand, fiindca pentru mine, voi, oamenii obisnuiti, ati fost si veti ramane marea mea iubire! Va imbratisez pe fiecare in parte. Cu drag, Sebastian Papaiani”.

Ne intristam vazand ca toate marile talente ne parasesc, dar ne bucuram pentru ei stiind ca acum sunt undeva mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.