Transport colete Spania-Romania, ieftin si rapid!

Cand ai o ruda plecata in strainatate si iti trimite colete este foarte important sa gasesti o firma care sa te satisfaca atat pe tine cat si pe cel care trimite. Verisoara sotului meu este plecata in Spania. Ne trimite destul de des pachete, in special celor mici.

Cum ea nu are copii,le iubeste foarte mult pe fete si rar se intampla sa treaca o luna fara sa le trimita ceva. Bineinteles ca de multe ori se strecoara si pentru noi, cei mari, cate o pereche de pantaloni sau o bluzita.

Dupa mai multe incercari nereusite, care s-au soldat chiar cu pierderea pachetului, a descoperit o firma extrem de serioasa. Pentru aceasta premisa „Clientul nostru, stapanul nostru” este pe deplin adevarata.

A ales firma Express Transinternational,o firma unde clientul este extrem de important!

Colete

De ce colete cu Express Transinternational?

-flexibilitate organizatorica

– personal calificat

– raspund prompt la schimbarile pietei

– pe durata desfasurarii transportului, clientii sunt tinuti la curent cu toate detaliile legate de marfa lor. Ei primesc in permanenta informatii despre pozitia ei

– toate mijloacele de transport puse la dispozitie de către Express Transinternational sunt asigurate

– transporturile sunt guvernate de conventia internationala CMR

Acestea sunt o parte din motivele pentru care ea a ales aceasta firma de transport colete.

Exista si cateva conditii care trebuiesc respectate, anumite reguli de bun simt, zic eu.

Printre acestea,  din motive de siguranta, nu sunt admise la transport materiale explozive, munitie, artificii, materiale iritante, gaze comprimate (butan, propan, oxigen), lichide inflamabile (acetona, benzina), precum si toate celelalte articole mentionate ca fiind interzise prin hotararile aflate in vigoare.

Produsele trebuiesc asamblate corespunzator, pentru ca, in caz de deteriorare firma nu isi asuma responsabilitatea. De asemenea, coletele nu sunt aduse la destinatar, nu sunt avizate telefonic. Iar predarea acestora se face pe baza actului de identitate.

Daca insa nu poti ajunge la locul stabilit si la ora stabilita, poti ridica coletul de la sediul firmei: Sebeș, Str. Mihail Kogălniceanu, Nr. 15A, Jud. Alba.

Printre primele recomandari pe care le primiti de la aceasta firma se numara impachetarea coletului in cutii de carton, foarte bine inchise. Acestea trebuie sa aiba scris clar de catre expeditor: numele destinatarului, localitatea unde trebuie sa ajunga coletul si numarul acestuia de telefon.

Daca sunteti  in cautare de seriozitate si profesionalism, va recomand Express Transinternational. Aceasta se bucura de o experienta, cu ajutorul careia stie exact cum sa isi multumeasca clientii. Inclusiv pe cei mai greu de multumit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.