Inca violenta asupra copiilor?

De cateva zile, pe orice post de televiziune ma uit,vad o stire care ma cutremura: violenta asupra copiilor. O micuta de numai patru anisori, batuta cu bestialitate de catre….mama sa. Cu pumnii, picioarele si….o bata!

Ce fel de mama este aceea care isi nenoroceste cu buna stiinta copilul?!?! O mama care mai are inca doi copii acasa si unul pe drum. O mama care nu merita sa fie mama…Un monstru cu chip de femeie, un monstru pe care micuta o striga mama! 🙁

Cineva sa opreasca violenta asupra copiilor!

In anul 2016, exista inca parinti care isi educa copiii cu pumnul. Exista inca „eu te-am facut, eu te omor”. Greu de imaginat, greu de suportat!

Sunt mama, am doua fetite nazdravane si am plans de fiecare data cand am vazut acel bot de carne intins pe patul de spital. Cu perfuziile in mana si cu trupusorul mic acoperit de rani! Un pui de om pe jumatate mort…Cum sa faci asa ceva?

Mama este cea care are privilegiul de a fi iubita cel mai mult de catre copilul ei. Mama este cea care il poarta in pantece noua luni, protejandu-l inca de cand s-a format. Mama este centrul ratiunii unui copil, soarele in jurul caruia se invart planetele. Mama este un super erou pentru copiii ei. Ce fel de super erou esti tu, care iti rupi in bataie odorul?

fb_img_1474787289662

Stiu ca sunt nazdravani, sunt pusi pe sotii mai mereu. Dar noi, mamicile avem obligatia de a ii invata ce este bine si ce este rau. Noi trebuie sa le dam cei sapte ani de acasa. Dar nu prin forta pumnului. NU..NU…NU…nici o palma, nimic. Copilul nu va invata daca il bati decat sa se teama de tine. Nu vei reusi decat sa il faci mai rau!

Nu sunt adepta condamnarilor la moarte,dar aceasta femeie ar merita gazata!

Si  in incheiere un big like pentru tati, care a demonstrat ce inseamna sa fii parinte!

Iubiti-va copiii, educati-i si respectati-i!

2 comentarii


    1. Nu pot sa imi dau seama…chiar nu pot..sa dai cu bata intr-un copil de numai 4 ani?!?! Mi-e foarte greu sa inteleg ce a fost in capul acelui monstru 🙁

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.