Gazduire web – perfomanta superioara si tehnologie avansata

Dupa inregistrarea numelui domeniului ales, urmatoarea etapa importanta este sa alegi de unde iei o gazduire web, unde problemele sa apara foarte rar sau chiar deloc. Aceasta presupune o tehnologie superioara! Dar daca apar probleme, trebuie sa stii ca exista cineva acolo, capabil sa le rezolve rapid. Acolo, la doar cateva clickuri distanta!

De unde luam gazduire web, de care sa fim multumiti?

Eu recomand MXhost.ro, care ofera din 2004 gazduirea web de care ai nevoie,  garantata de ultimele tehnologii utilizate.

De ce MXhost?

1.Pentru ca migrare gratuita de la alt provider.

Nu eşti mulţumit de actualul provider de găzduire? In acest caz, la Mxhost beneficiezi de uptime fără întreruperi prin transferul serviciului de la un alt provider de găzduire.

2. Pentru ca backup profesional.

Datele tale sunt în siguranţă, datorită soluţiei profesionale de backup incremental gratuit, zilnic sau săptamânal, în funcţie de pachetul de găzduire ales.

3. Pentru ca un uptime garantat contractual.

Scopul expertilor de la MXhost este să asigure o funcționalitate perfectă a serverelor, de aceea garanteaza un Uptime contractual de minim 99.9%.

4. Pentru ca versiuni PHP multiple.

Cu CloudLinux ai acces la toate versiunile de PHP, disponibile prin intermediul PHP selector direct din cPanel: PHP 4.4, 5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6.

Patru pachete oferite, preturi multumitoare pentru clienti

Poti alege dintre cele patru pachete de gazduire web, pe cel pe care il consideri cel mai bun pentru tine.

Astfel poti alege pachetul START, perfect pentru bloguri si pagini de prezentare. Ai 2 GB stocare HDD, 100  Gb trafic lunar si 2 domenii gazduite. Beneficiezi de backup saptamanal si domeniu .ro sau .eu gratuit. Pachetul este cel mai ieftin, la 1,49 euro / luna.

Urmatorul pachet este PERSONAL SSD, util pentru proiectele online de mici dimensiuni. Beneficiezi de 10 GB stocare SSD, trafic lunar necontorizat si 5 domenii gazduite. Ai backup zilnic si filtru Spam Expert inclus, domeniu .ro sau .eu gratuit. Pretul este de 3,49 euro / luna.

Pachetul BUSINESS SSD este recomandat magazinelor online cu trafic redus. La acesta ti se ofera 30 GB stocare SSD, trafic lunar necontorizat si domenii gazduite necontorizate. Ai inclus backup zilnic, filtru Spam Expert si IP dedicat, domeniu .ro sau .eu gratuit. Totul la doar 6,49 euro / luna.

Am ajuns si la ultimul pachet, bineinteles ca nu cel din urma, POWER SSD, care se adreseaza website-urilor care necesita resurse superioare. Pentru 14,49 euro / luna primesti 90 GB stocare SSD, trafic lunar si domenii gazduite necontorizate. Pe langa backup zilnic inclus, Filtru Spam Expert si IP dedicat, primesti si certificat SSL Comodo inclus, domeniu .ro sau .eu gratuit.

Daca toate aceste informatii nu te-au convins, trebui sa mai stii ca MXhost isi trateaza clientii cu maxima seriozitate, profesionalismul si experienta acumulata spunandu-si cuvantul. Cred ca sunt capabili sa multumeasca chiar si cei mai exigenti clienti!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.