Clasa pregatitoare, bine te-am gasit!

Pe data de 12 a inceput un nou an scolar, iar fiica mea a intrat in clasa pregatitoare. A fost o zi minunata, cu multe emotii si lacrimi, ziua in care am realizat ca pitica mea nu mai este pitica. De-acum suntem scolarite, ne-am transformat in domnisoare.

Clasa pregatitoare

Clasa pregatitoare, bine te-am gasit!

Dupa discursul domnului director, toti copiii au urmat-o pe doamna invatatoare. Am pasit in clasa cu emotii. Parca mai ieri pasea in clasa intai o scolarita cu uniforma si codite. Adica eu! Acum a sosit momentul sa imi vad fetita scolarita cu codite!

Copilasii nu au avut emotii, au intrat in clasa cautand un loc unde sa se aseze. Se inspectau unii pe ceilalti! Se mai cunoasteau intre ei. De exemplu, Ante este in clasa cu inca sase copii cu care a fost in grupa la camin. De aceea, ei se cautau din priviri si isi faceau semne. Numai la doamna invatatoare nu erau atenti! Dar ce sa le ceri la numai 6 anisori! :)))

Pe fiecare bancuta am gasit cate un set de carti, un orar, un creion cu un fluturas prins, o brosura pentru parinti si un balon.  Pe tabla scria mare: „Bine ati venit la scoala!”. Mi-a placut ca doamna invatatoare a facut un efort si si-a surprins placut copilasii.

20160912_094500

Dupa ce i-a chemat pe fiecare in fata la catedra pentru a se prezenta si le-a pus cate un ecuson cu numele lor in piept, doamna invatatoare ne-a rugat sa ii asteptam afara. O ora si-a dorit sa se cunoasca si sa le testeze cunostintele cu o fisa de lucru pregatita de dansa.

received_10210156605928974

Doamna invatatoare este o doamna foarte calma, tanara, draguta, a fost indragita imediat de copii.

Dupa prima saptamana de scoala, Ante este extrem de multumita si sustine ca ii place mult mai mult decat la camin!

20160912_071345

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.