Sistem Navigatie GPS auto pentru pasionatii de calatorii cu masina

Pentru pasionatii de calatorii cu masina, va recomand un sistem de navigatie GPS auto. Acesta combina designul elegant si super slim cu o multime de functii inteligente, destinate sa satisfaca cele mai exigente cerinte.

Navigatie GPS auto oferit de Autolux!

Pe site-ul Autolux gasesti foarte multe modele de sisteme de navigatie GPS. Trebuie doar sa te hotarasti tu la cel pe care il consideri perfect pentru masina ta. Eu am optat pentru Sistem Navigatie GPS Auto Smailo HD 4.3 LMU Harta Full Europa.

navigatie GPS

Lista hartilor preinstalate include 48 de tari europene, printre care: Albania, Andora, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Cetatea Vaticanului, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Fosta Republica Iugoslava Macedonia, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Ceha, Romania, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria.

De ce am ales Smailo HD 4,3?

In primul rand pentru ecranul plat cu diagonala de 4,3 (10,92 cm), care ofera o calitate excelenta a imaginii. Indiferent ca te afli blocat in traseu sau doar intr-o pauza in trafic, poti vedea in detaliu fiecare manevra de pe traseu. De asemenea poti viziona fotografii si secvente video, transformand navigarea intr-o experienta placuta.

Smailo Hd reactioneaza la cea mai simpla atingere a ecranului, lucru posibil datorita tehnologiei touchscreen cu care este echipat.

Cautarea inteligenta a adreselor se face rapid, iar functia de auto-completare a denumirii strazii sau orasului afiseaza numai combinatii de litere cu sens, deci adrese reale. Functia Asistenta Banda de Circulatie va ghideaza in interesectiile necunoscute, cu mai multe optiuni, afisand clar semnele de circulatie, distanta pana la urmatoarea schimbare de directie, schema intersectiei, impreuna cu sagetile care indica banda corecta.

Pentru cei carora le place sa conduca, navigatorul GPS este o necesitate, si nu doar un moft. Este indispensabil daca esti sofer profesionist sau conducator de taxi intr-un oras mare sau nou. Un navigator GPS pentru masina te poate scuti de neplacerile incertitudinii traseului la drum lung. Te ajuta sa economisesti ore bune de condus, oferindu-ti cea mai scurta ruta, informatii despre drumurile inaccesibile sau ambuteiaje. Unele autoturisme sunt insotite de navigatie dedicata, insa pentru restul se pot cumpara aparate GPS separate.

Cele mai bune navigatoare GPS pot include o baza de date, ce localizeaza anumite puncte de interes, precum benzinarii, hoteluri, centre comerciale, restaurante ATM, spitale etc. Optiunea de voce este una foarte comuna, pentru a te ghida fara a trebui sa iei ochii de la drum. Unele navigatoare GPS ofera aceasta optiune in diferite limbi si glasuri de femeie sau barbat. Daca vrei sa fii pregatit, chiar si in caz de furt, alege un aparat cu functie de GPS tracker auto.

Cautand pe Google de unde sa ii iau sotului un GPS ok, am aflat care sunt cele mai excelente aplicatii pentru GPS. Magazinul online AutoLux ofera cea mai mare gama de accesorii auto,piese auto si piese tuning.

 

5 comentarii


    1. Si eu sunt de parere ca un GPS ar trebui sa faca parte din masina ta…risti sa nu te ratacesti si afli si care este drumul cel mai scurt pana la destinatie!

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.