Particip la Superblog!

A sosit toamna si o data cu 1 septembrie au inceput inscrierile la Superblog, competitie de blogging creativ, care se desfasoara intre 1 octombrie si 30 noiembrie.

Superblog

Particip la Superblog 2016!

Desi incep serviciul, iar Ante merge in primul an la scoala, o schimbare destul de majora, trebuie sa ne obisnuim cu scoala, cu temele, cu noul program si mai ales cu invatatul, intru si eu in hora, spunand tare si raspicat: „Particip la Super Blog 2016”, cu speranta ca nu voi abandona pe parcurs si voi ajunge la finele competitiei.

Este a treia editie la care particip, mi-a placut ca iti incordeaza muschii…ai creierului, intrand in competitie alaturi de bloggeri iscusiti, bloggeri foarte buni.

Asadar, sa avem inspiratie!!! May the luck be with me! 😛

14 comentarii


  1. Bine ai revenit in SuperBlog, Diana! 🙂
    Iti multumim pentru inscriere, iar pe 1 octombrie te asteptam la start cu prima proba a competitiei.
    Mult succes si sa ne citim cu bine! O toamna grozava!

    Răspunde

    1. Multumesc, Bianca! Sper sa reusesc si de data aceasta sa ajung la sfarsitul competitiei si sa nu abandonez pe parcurs! Timpul este foarte scurt…mi-a devenit un inamic inversunat! 🙁

      Răspunde

        1. Imi doresc sa reusesc sa scriu la fiecare proba, sper sa am macar o ora la diapozitie in fiecare zi, astfel incat sa iasa un articol bun, care sa merite sa fie citit! Iti multumesc pt incurajari! :*

          Răspunde

    1. Multumesc frumos, Alina! Ne chinuim cu bucle, bastonase, avem probleme cu concentrarea si cu atentia…dar speram sa fie bine. Sper sa am inspiratie si sa reusesc sa tin pasul.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.