Vizita la doctor, extrem de importanta

Vizita la doctor este extrem de importanta. De cate ori ni se pare ceva suspect la noi sau la copiii nostri, primul lucru pe care trebuie sa il facem este sa punem mana pe telefon ca sa sunam doctorul, nu sa consultam internetul.

Doctor

Recunosc ca eu ieri, cand am vazut o umflatura in spatele urechii stangi la Sofi, asta am facut: am intrat pe google…De ce? Pai…in primul rand sa-mi fac zeci de mii de ganduri, care mai de care mai cretin, pe baza a ceea ce am citit.

Am dormit foarte prost, de fiecare data cand ma trezeam era uda de transpiratie si primul lucru pe care il faceam era sa ii verific urechea Sofiei.

Vizita la doctor este primul lucru pe care trebuie sa il facem!

De indata ce m-am trezit am sunat doctorita de la ORL, disperata…care m-a linistit putin, chemandu-ma sa o vada la ora 2 cand isi incepea dansa programul la cabinet. Am sunat si la medicul de familie pentru trimitere, asa cum imi specificase dansa si am asteptat ca pe ace sa se faca ora sa plecam.

Am ajuns la cabinet si…bineinteles o aglomeratie foarte mare, insa, unii doctori care isi respecta pacientii minori nu ii lasa sa astepte mult, mai ales stiind cat de repede se plictisesc acestia…li se face foame sau somn…si incep sa planga, iritati din orice…deci nu am asteptat foarte mult.

Dupa ce ne-a vazut, m-am linistit, afland ca este un ganglion umflat de la tratamentul pe care l-a terminat in urma cu o saptamana sau putea fi de la bubitele de transpiratie care i-au aparut in cap si pe gat.

Astept sa ii treaca umflatura ca sa ma linistesc complet, insa m-am decis ca, de astazi inainte, cand mai am vreun dubiu privind vreun semn de pe fete sa nu mai citesc nimic…dar nimic pe internet, ci sa consult medicul specialist.

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.