Multifleet monitorizare gps

Multifleet ne ofera mai mult decat monitorizare GPS. Ce presupune aceasta? Pai…implementarea Multifleet ofera solutii de management pentru firmele care au mai multe autovehicole in parc. Solutia Multi Fleet este pretabila tuturor tipurilor de companii si flote, de la companii mici, cate detin cateva vehicule, pana la companii medii sau mari, cu flote foarte numeroase. Unul dintre clientii importanti care au ales Multi Fleet, precizeaza ca, o data cu implementarea acestui sistem s-au redus atat cheltuielile cu combustibilul, cat si penalitatile legate de kilometrii realizati in plus. Astfel, datele provenite de la echipamentele GPS te ajuta sa determini care sunt cursele realizate in interes de serviciu si care sunt cele realizate in scop personal.

Multifleet beneficii:

  • solutie web cu alertare in timp real, alertele avand rolul de a te anunta despre tot ceea ce este important pentru tine, stiind astfel in timp real cand se stationeaza prea mult cu motorul pornit, cand se conduce peste limita de viteza admisa, cand se face alimentarea cu carburant, cand se efectueaza o livrare la un anumit client;
  • se reduce consumul de carburant
  • poti verifica alimentarile cu carburant, precum si exactitatea datelor in concordanta cu bonurile fiscale din benzinarii
  • stabilirea rutelor optime si a traseelor eficiente
  • contorizarea kilometrilor efectuati in scop personal
  • primesti alerte despre stilul de condus al fiecarui sofer
  • ai sansa unei analize detaliate a cheltuielilor, putand vedea la o simpla analiza ce model de vehicul este cel mai potrivit pentru flota ta din punct de vedere economic

Companiile pentru care solutia Multi Fleet a devenit un instrument de lucru zilnic au afaceri in diverse domenii de activitate: servicii, agricultura, curierat, constructii,  distributie, productie, transport, comert.

De retinut faptul ca, o data cu posibilitatea de a monitoriza viteza vehiculelor se diminueaza considerabil riscul accidentelor, un lucru extrem de important si foarte apreciat la acest sistem de implementare. Pe langa aceasta, cu ajutorul alertelor esti in permanenta instiintat cu valabilitatea documentelor importante, ca si a permiselor auto.

Este recomandata tuturor managerilor de flota datorita raportului foarte bun intre calitate si pret, dar si pentru suportul after-sale de calitate.

Implementarea Multifleet se realizeaza foarte rapid, fara a afecta activitatile companiei. Prin intermediul aplicatiei pe telefonul mobil, esti la curent cu toate informatiile referitoare la soferi, ajutand la imbunatatirea constanta a comportamentului acestora in trafic.

ce primesti

Ce primesti?

cat te costa

Cat te costa?

cum procedezi

Cum procedezi?

“MultiFleet este foarte detaliata si ma pot baza oricand pe informatiile sale. Suntem foarte incantati de functionalitatile existente.” – spune unul dintre clientii importanti ai acestui sistem.

Pentru a afla cat te costa Multi Fleet pentru flota ta, poti completa un formular pe care il gasesti in site.

Multifleet

Pentru a intra in legatura cu Multi Fleet aveti la dispozitie o adresa fizica: Sos. Bucuresti-Ploiesti Nr.17 Et.4, Sector 1 Bucuresti, 013682, telefon:  +40 317 102 085; +40 317 102 087, Email: suport@auto3p.com.ro, Web: www.auto3p.com.ro.

Index_Banner_Bg4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.