Ziua relaxarii

Ziua de astazi, pe langa ziua de Sf Maria, este si Ziua Internationala a Relaxarii. Asa incat, astazi nu facem nimic, ne relaxam si petrecem impreuna cu sarbatoritii din familie. Nu ca am fi facut ceva daca nu ar fi fost aceasta funny day! Dar totusi…nu puteam sa o vad pe net si sa nu va spun si voua de ea, nu?

Ziua relaxarii – a funny day!

ziua

*sursa foto: Google

Relaxarea este cel mai usor lucru din lume. Atunci cand suntem relaxati, folosim mai putina energie si mai putin efort. Insa, nu putini sunt cei care afirma destul de des: „Nu am timp sa ma relaxez” sau „Nu reusesc sa ma relaxez”, nu-i asa? Cunoasteti aceste intrebari?? Daca da, atunci trebuie sa stiti ca una dintre cele mai mari provocari cu care ne confruntam atunci cand vine vorba de relaxare este sa gasim timpul necesar pentru aceasta activitate. Niciodata nu avem suficient timp pentru a face tot ceea ce ne propunem. Tocmai acesta este si motivul pentru care nu gasim niciodata timp pentru a ne relaxa. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o activitate care sa te deconecteze de tot ceea ce este in jurul tau si vei vedea cat de repede vor veni beneficiile acestei decizii. Asculta muzica de relaxare sau du-te la un masaj de relaxare.

De aceea ziua de astazi este excelenta pentru imboldul de care aveai nevoie pentru a te relaxa. Asadar, chiar daca nu iti gasesti niciodata timp pentru relaxare, astazi va trebui sa sarbatoresti aceasta zi…cum altfel, daca nu prin relaxare!!!

Daca nu ai nici un sarbatorit in familie, avand in vedere timpul frumos de afara, ia-ti familia si mergeti la o iarba verde, sarbatorind Ziua Internationala a Relaxarii; faci un gratar, bei o bere fara alcool, daca esti sofer sau una blonda, daca esti doar pasager si te relaxezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.