Michael Jackson – un talent neegalat!

Michael Jackson – succes, fani, bani, acuzatii, pedofilie, talent. Toate acestea sunt legate de El, regele…mie mi-a placut foarte mult de artistul Michael. Forta muzicii sale umplea stadioane intregi, a revolutionat muzica pop, a deschis portile industriei video in muzica. Cunoastem foarte multe despre acest artist talentat…dar in acelasi timp atat de putine. A fost casatorit cu fiica unei alte legende, Lisa Marie Presley si are trei copii.

Michael Jackson

*sursa foto: Google

Michael Jackson – un nume cu sonoritate in muzica pop

Cele mai mari realizari ale sale sunt cu siguranta cei trei copii, pe care ii iubea atat de mult, lucru pe care l-a precizat intotdeauna. Cand ieseau in public, cei trei copii putau masti pe fata, ca o masura de protectie. Cand a fost acuzat de molestare sexuala a unui minor, eu nu am crezut acest lucru, iubea copiii prea mult pentru a face asa ceva. Chiar si sotia lui Lisa Maria Presley l-a sustinut si a fost alaturi de el in acea perioada.  „Niciodata, dar niciodata, nu as putea sa fac acest lucru. Nu sunt asa. In inima mea nu exista aceste sentimente”, declara cu disperare artistul, intr-un interviu realizat in 1995.

Mai stiu ca isi dorea foarte mult sa fie si el un om normal. Vroia sa se plimbe linistit prin piete, fara sa fie urmarit de paparazzi sau fani, fara sa fie recunoscut, sa fie atat..un om intr-o multime. Cateodata, Michael purta o esarfa neagra la mana pentru a aminti fanilor de suferintele copiilor din lume.

Videoclipul piesei „Billie Jean” a fost primul videoclip al unui artist de culoare difuzat la MTV, iar trei albume ale lui sunt inca printre cele mai bine vandute din toate timpurile.

Muzica lui Michael Jackson va ramane una dintre cele mai mari creatii artistice ale secolului nostru. Lumea a pierdut unul dintre oamenii sai mari, dar muzica sa va trai pentru totdeauna!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.