La multi ani, Maria mea!

La multi ani, Maria mea…si la multi ani tuturor celor ce astazi isi sarbatoresc ziua numelui. Astazi imi serbez fiica si tin sa ii amintesc cat de mult o iubeste mami, cat de mult o iubeste tati si cat de mult o iubeste surioara mai mica Sofi, desi nu ii arata tot timpul. Astazi vreau sa ii spun fiicei mele ca este o minune in viata noastra, ca aparitia ei ne-a inseninat viata si casa, rasul ei cristalin, zambetul ei dulce ne incalzeste inima. Te iubim, printesa, foarte, foarte mult si ii multumesc Domnului in fiecare secunda ca ni te-a daruit, atat pe tine, cat si pe surioara ta!

Toata iubirea noastra se indreapta atat spre tine, cat si spre Sofi, insa astazi fiind ziua ta, declaratiile sunt in primul rand pentru tine.

La multi ani, Maria noastra!

La multi ani

Ma uit la tine si vad o domnisoara deja; oare cand a crescut ghemul acela mic pe care l-am adus de la maternitate? Cand s-a facut atat de mare? Anii au trecut atat de repede, desi mie nu imi vine sa cred ca ai crescut atat de mult. Peste exact o luna incepi scoala…nu-mi vine sa cred. Parca ieri mergeai cu mine de manuta la camin, in prima zi. Acum mai sunt cateva zile si vom merge impreuna, tot in prima zi, dar la scoala! Imi doresc pentru tine sa fii sanatoasa, sa ai putere si multa minte, sa te ajute Dumnezeu sa reusesti in tot ce iti propui si noua sa ne bucuri zilele, la fel ca pana acum. Maine, poimaine va merge si Sofi la scoala…si in curand veti zbura fiecare pe drumul ei. Iar mami si tati va vor astepta sa veniti sa ii vizitati cat de des veti putea voi. Dar…sa nu ma intristez azi, in zi de sarbatoare pentru mine, si sa iti spun inca o data un sincer La multi ani si sa ne traiesti cu numele, Maria mea gingasa!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.