Copiii nostri, mandria noastra!

Copiii reprezinta mandria noastra, motivul pentru care muncim si ne luptam sa supravietuim. Fara copii, faci umbra degeaba pamantului, parerea mea. Stiti vorba aia: „Cine n-are batrani, sa-si cumpere”…ei bine, se aplica si aici, ” Cine n-are copii, sa-si faca”, nu-i asa?

copiii

*Sursa foto: Google

Copiii – viitorul nostru!

Nu conteaza daca ai unu, doi, trei sau mai multi copii…important este ca are cine sa iti duca numele mai departe. Important este ca va avea cine sa iti dea un pahar cu apa cand tu nu o sa mai poti lua…va avea cine sa iti dea „saru’mana” cand vei fi batran si nimeni nu te va mai vizita.

Pentru un parinte nu este fericire mai mare decat zambetul copilului sau, atunci cand te intorci acasa de la serviciu. Atunci cand copiii te iau in brate, incolacindu-si bratele in jurul gatului tau, esti cel mai mandru parinte; te iubesc-ul rostit de ei este cea mai sincera si mai frumoasa declaratie de dragoste.

Pentru mine, copiii mei reprezinta cea mai mare realizare a mea; imi iubesc fetele atat de mult, incat as fi in stare de orice pentru ele, dar cu siguranta asta este parerea tuturor parintilor. Oricat de suparata sau de trista as fi, fetele mele imi dau puterea de a depasi orice obstacol, de a trece peste orice greutate, de a ma ridica, atunci cand sunt la pamant si a continua sa merg, indiferent cat de tare ma doare. Ele sunt universul nostru, al meu si al sotului, nimic nu are importanta, nimic nu valoreaza mai mult decat un zambet de-al lor, o declaratie de iubire venita din partea lor. Si foarte mult conteaza cum vorbesti cu ei, cum te comporti, ce exemplu le dai; pentru ca tu, ca parinte, esti un exemplu pentru ei.

Ca o concluzie, am vrut sa subliniez ca nici cariera, nici banii, nici masinile nu sunt atat de importante precum copiii. Lasati un copil in urma voatra, nu un palat sau un cont baban in banca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.