Vara asta te racoresti cu Ice Tea!

Vara…cel mai drag anotimp mie…imi place caldura, imi plac vacantele, imi place marea, soarele si nisipul, briza marii, valurile. Acum ca a sosit sezonul cald, cu siguranta avem nevoie sa ne racorim cu ceva rece. Eu am gasit o bautura minunata, o adevarata explozie de gust racoritor, o alternativa sanatoasa si perfecta la bauturile carbogazoase nesanatoase: ceaiurile din colectia Ice Tea!

Vara de ce prefer eu ceaiurile Ice Tea de la Arta Ceaiului?

– Ice Tea by Arta Ceaiului e 100% natural, contine doar bucati de fructe si frunze de ceai

– Ice Tea by Arta Ceaiului este foate usor de preparat

– Ice Tea by Arta Ceaiului nu ingrasa, putand fi preparat fara zahar

– Ice Tea by Arta Ceaiului iti ajunge intreaga vara, racorindu-te

– Ice Tea by Arta Ceaiului se gaseste in mai multe sortimente, fructe autohtone: capsuni, fructe de padure, mere, pere, sau fructe exotice: mango, ananas, papaya, portocale rosii, banana.

vara

Arta Ceaiului.ro ne invita sa ne alaturam programului Marea Racoreala. Cu totii tanjim vara dupa un pahar rece cu o licoare magica, care sa ne ajute sa ne racorim si sa functionam la capacitate maxima.

Am ales sa ma racoresc si sa imi servesc prietenii cu un ceai Oolong cu portocale si mango. Am ales acest amestec de ceaiuri Oolong deoarece are o nota exotica datorita bucatilor de mango si ananas,fiind ideal pentru a fi consumat cu gheata. Mai parfumate, mai dulci, mai putin bogate in teina decat ceaiurile verzi, ceaiurile Oolong sunt foarte apreciate, existand anumite guri care spun ca ceaiul Oolong este cea mai buna metoda de a combate efectele imbatranirii tenului.

Dar nu este singurul sortiment de pe site. Sunt atat de multe arome, incat cu siguranta iti vei gasi preferatul doar aici, la Arta Ceaiului.ro. Voi, dragii mei cititori, ce aroma veti alege pentru a scapa de zilele caniculare? Daca as veni in vizita la voi, cu ce fel de ceai m-ati servi? 😛

13 comentarii


  1. In general nu prea imi place sa prepar ceaiurile, nu am rabdare dar daca sunt servita…. il savurez cu placere. Sunt convinsa ca acestea sunt deosebite

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.