Baia – o camera relaxanta!

Baia este una dintre cele mai importante camere, dupa parerea mea. Dupa ce am ajuns la rosu cu casuta noastra, alegerea faiantei si a gresiei, dar mai ales a mobilierului de baie a fost o decizie extrem de grea de luat.

Cum am ales mobilierul pentru baia noastra de vis?

Foarte greu. De fiecare data vedeam alt mobilier baie care imi placea mai mult…mi-au luat cateva saptamani bune sa ma decid asupra gresiei si faiantei. De mobila nu va mai spun…visam la o baie rosie cu alb, „baia perfecta” – asa cum a si iesit de altfel 😛

Sotul meu nu mai credea ca vom termina cu amenajarea cat de curand; cand…am descoperit site-ul perfect – Depozit-online.ro, cu o multitudine de mobiliere pentru baie si multe, multe alte produse necesare ridicarii unei case, dar si amenajarii acesteia. De cand am intrat pe site, am ramas fascinata de mobilierele frumoase pe care le-am vazut, si bineinteles ca nu am plecat din magazinul virtual cu mana goala.

baia

Si pentru ca baia noastra este suficient de mare, acest mobilier interesant cred ca se potriveste perfect, atat cu faianta alb cu rosu, cat si cu gresia rosie. Cada mare, pe colt, de un alb extrem de lucitor, mobilierul rosu, fac din baia mea o baie foarte relaxanta si frumoasa.

Este foarte important sa fii compatibil cu propria casa. Un rol important pentru baie il au oglinzile, rolul acestora fiind acela de a creste perceptia vizuala a intregii incaperi. Oglinzile induc totodata si senzatia de libertate vizuala.

Cel mai interesant aspect, cand vine vorba de amenajarea unei bai, este acela ca, prin intermediul pieselor de mobilier si a accesoriilor, orice baie se transforma intr-un moment de placere, de rasfat.

O descriere foarte interesanta a baii este ca, aceasta reprezinta centrul energetic al casei, aici fiind locul in care se concentreaza unul dintre elementele care au dus la crearea lumii, esential pentru viata pe pamant – apa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.