Botezul, un moment magic!

Botezul este un moment extrem de incarcat emotional pentru noi, parintii. Venirea pe lume a unui copil reprezinta cel mai frumos eveniment din viata unui parinte. De aceea, atunci cand vorbim despre botezul unui copil, ne gandim exact la un moment magic, atat crestinarea celui mic, cat si petrecerea care ii urmeaza, un eveniment de neuitat pentru noi si pentru invitatii nostri, bunicii, nasii, prietenii.

Botezul – evenimentul cel mai important!

Petrecerea de botez este extrem de importanta si trebuie tratata ca atare. Pierdem foarte multe zile si nopti organizand aceasta petrecere, cautand cel mai frumos local, cele mai frumoase marturii si cele mai dragute ursitoare.

Despre marturii vreau sa va vorbesc astazi. Ele raman ca amintire a petrecerii botezului printului sau printesei tale. De aceea este extrem de importanta alegerea marturiei de botez , ea presupunand atentia pe care o acorzi invitatilor tai, dorinta ca acestia sa petreaca clipe speciale alaturi de tine. Sfatul meu este sa alegi un cadou dulce, o marturie din ciocolata personalizata, prin care le multumiti pentru prezenta celor dragi, marcand intr-un mod inedit acest eveniment. Cu siguranta veti fi apreciati pentru micul gest! Sa nu uitam ca daruirea unei simple ciocolate este exact „multumescul” nerostit, este cel mai frumos, inedit si original cadou pe care il poti face cuiva.

botezul puiului tau!

Mi-as dori ca marturia de botez a fetitei mele sa fie sub forma de octogoane de ciocolata, cu inscrisul „Va multumesc ca sunteti alaturi de mine!” si data evenimentului, iar pe verso poza piticei. Cred ca ar avea mare succes printre prietenii mei, mai ales ca am gasit si magazinul care sa imi satisfaca dorinta, ChocoGift.

Produsele din ciocolata pe care le gasim aici sunt naturale 100 %, personalizarea acestora facandu-se tot cu ciocolata. Tabletele sunt realizate manual, din ciocolata belgiana, la cele mai inalte standarde, cu certificare europeana HACCP, fiind ambalate individual. ChocoGift iti ofera modele speciale pentru orice eveniment la care participi, putand realiza imagini 3D, fotografii, sigle, logo-uri.

Ce poate fi mai frumos, inedit si original, decat un cadou dulce, personalizat cu o felicitare  dulce, din ciocolata belgiana, o felicitare personalizata cu mesajul dorit sau chiar cu o imagine?

Drept urmare oferiti bucurii dulci, oferiti cadouri ChocoGift si veti fi apreciati maxim!

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.