Cum Edotec ajută un erou în aventura vieții lui

Dragul meu, te-am chemat să mă ajuți, tu ești un adevărat erou, toată lumea știe asta! Ileana mea a fost răpită și numai tu poți să mi-o aduci înapoi.

erou

Cu aceste cuvinte fu întâmpinat Făt Frumos de Împăratul Verde, tatăl celei mai frumoase fete, pe care el și-o dorea de nevastă, dar nu îndrăznea să o ceară de la împărat.

Sigur că voi pleca chiar acum în căutarea ei și o voi aduce înapoi cât ai spune pește. Fiți fără grijă, nu s-a născut încă zmeul care să mă învingă pe mine.

Și cu aceste cuvinte, își luă la revedere de la împărat și se sui la volanul  noii sale mașini, un BMW abia cumpărat. Calul devenise de mult istorie. Acum era în anul 2016, mașinile erau la putere. Cu o mașină ajungea mai repede oriunde iși dorea.

Aventura unui mare erou abia acum începe

O luă prin marea pădure Verde spre Tărîmul Celălalt, gândindu-se ce noroc pe el că împăratul îl aprecia. Sigur îi va dărui mâna Ilenei. Și ce frumoasă era…Dar…parcă am mai trecut o dată pe aici. Ce s-o fi întâmplat? Cred că m-am rătăcit, gândi el. Trebuia să îl ascult pe Harap Alb când mi-a spus că și-a luat cea mai tare navigație auto cu android pentru mașina lui. Așa cu siguranță nu m-aș mai fi rătăcit și acum aș fi ajuns deja la zmeu.

aplicatii-instalate-pe-navigatie-cu-android-auto

Salut, prietene. Am nevoie de ajutorul tău. M-am rătăcit în Pădurea Verde și aș avea nevoie să mă îndrumi spre magazinul de unde ți-ai luat tu GPS-ul pentru mașină. Și să îmi spui dacă îmi recomanzi acest magazin, dacă ești mulțumit de funcționalitățile acestuia

Bună, Făt Frumos. Da, sunt extrem de mulțumit de funcționalități. Magazinul se numește Edotec și are cel mai diversificat stoc de produse In Car Entertainment din România, cu peste 3500 produse disponibile. Cu ajutorul acestor gadgeturi „marfă” pot să accesez cele mai noi aplicații de Android direct din mașină, să am mai multă libertate la condus și vizibilitate la parcare.

endotec

Dar tu unde ai auzit de acest magazin? Cum ai ajuns la ei?

Mi-a fost recomandat de un prieten sătul să își schimbe oglinda retrovizoare la fiecare săptămână. Bașca, a trebuit să repare bara unuia în care a intrat atunci când se chinuia să facă o parcare laterală.

Această navigație te ajută și la parcare?

Da, și nu numai atât. Are și cameră marșarier, cameră față și camere 360 grade, astfel încât poți urmări pe ecranul navigației tot ce se întâmplă în jurul autoturismului tău în timp ce parchezi. Poți să redai filme pe monitoare pentru tetieră sau plafon, asta dacă ai în mașină persoane care au darul de a te stresa cât tu te concentrezi la drum.

endotec1

Waw…dar e super gadgetul despre care îmi vorbești tu. Oare nu pot să vorbesc și la telefon în regim de handsfree? Pentru că tocmai ce mă trage un polițist pe dreapta.

…………………….

Vrei să scapi de amendă? Află cum

Cu amenda în mână, îl sună din nou pe prietenul său, așteptând să afle și mai multe informații despre navigația auto care acum l-ar fi scutit de acești bani pe care îi dăduse polițistului.

Hai că am scăpat ieftin acum. Mai spune-mi despre magazin și despre produse. Încotro mă îndrept ca să îmi iau o navigație auto pentru mașina mea?

Printre produsele pe care le ofera Edotec.ro se numără: navigații auto dedicate și universale; dispozitive screen mirroring; kituri multimedia auto; interfețe multimedia; car kit Bluetooth; TV tuner auto; camere video auto; senzori de parcare; video în mișcare; modul GPS extern; DVD player auto; tetiere și monitoare cu ecran LCD; accesorii auto instalare; adaptor comenzi volan; rame adaptoare 1 DIN/2 DIN; kituri instalare etc.

Pentru seriozitate, profesionalism și calitate, clienții aleg întotdeauna Edotec

În Turda, pe strada Agriculturii ajungi la Edotec. Poți să dai și comanda, dacă vrei, în maxim 2 zile ajunge produsul la tine, iar transportul este gratuit. Acesta este principalul motiv pentru care clienții aleg Edotec. Mai sunt și altele:

 • suport tehnic dedicat, pentru instalare sau orice fel de întrebări privind produsele comercializate;
 • garanție de 24 luni pentru majoritatea produselor;
 • o gamă variată de produse;
 • toate produsele sunt testate;
 • produse disponibile în stoc;
 • achiziționarea cu factură.

Sună bine, dar timpul nu îmi permite să aștept, așa încât mă îndrept chiar acum înspre Edotec.

Atunci vei beneficia și mai repede de acest gadget cool. Și pentru că mă întrebai, da, are car kit cu Bluetooth pentru convorbiri telefonice hands-free și comenzi de pe volan. Așadar, vei putea prelua datele de pe telefon direct pe ecranul navigației și folosi telefonul prin comenzi de pe volan (răspuns la telefon, modificare volum al convorbirii, navigat în agenda telefonului etc.)

Hai că asta nu mai cred.

Nici nu trebuie. Mergi la magazin și te vei convinge. Orice erou are nevoie de o super tehnologie în mașină.

…………………

Sfârșitul îl știți deja. Făt Frumos a salvat-o pe Ileana Cosânzeana, au făcut nuntă mare și au trăit fericiți până la sfârșitul bătrâneții. O super echipă profesionistă a reușit să ajute un erou prin cele mai bune soluții multimedia auto.

bmw_e46_seria3_edotec_dvd_navigatie_dedicata_auto_gps_tv_ipod_usb_internet_montat2

* sursa foto: Edotec.ro

Articol scris pentru proba nr 11 din SuperBlog 2016.

 

17 comentarii


 1. Gurile rele ar spune ca doar femeile ar avea nevoie sa poata parca, dar cred ca tuturor le e nesar acest gadget

  Răspunde

 2. Un GPS este foarte bun dacan vrei sa pleci la drum lung. Setezi destinatia la inceputul drumului si navigatia te ghideaza pe cele mai bune si libere rute

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.